W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com style=
W3Schools.com

Vizite in companii 2018

Nod makerspace & MATER

Lansat în anul 2015, Nod makerspace este primul centru comunitar creativ de dimensiuni mari din România, care are ca obiectiv democratizarea design-ului, a ingineriei, a fabricației și a educației creative.

Proiectul urmărește să sprijine proiectele membrilor săi: oricine are o idee, vrea să pună la punct o invenție sau să construiască un prototip, găsește la Nod unelte și echipamente speciale, greu accesibile pe cont propriu (laser engraving & cutting, 3D printing, CNC router, plotter, cuptor de ceramică, echipamente de prelucrare a lemnului și a metalului), precum și o comunitate de oameni cu experiență și entuziasm.

Începând cu toamna lui 2016, se alătură proiectului MATER, prima Bibliotecă de Materiale din Europa de Sud-Est, un spațiu dedicat procesului de cercetare, experimentelor și inovației legate de materiale.

Website: www.nodmakerspace.ro


EA

Suntem EA. Noi creăm jocurile – tare, nu? De fapt, ce facem noi e să distrăm milioane de oameni din toată lumea cu cele mai grozave și mai interactive programe care există în întreaga industrie. Dar… cu jocurile nu-i de glumit! Motiv pentru care lucrăm cu cei mai creativi și mai pasionați oameni de pe piață.

Website: www.ea.com


EFdeN

EFdeN este o echipă de tineri profesioniști care lucrează multidisciplinar cu scopul de a îndruma publicul, a schimba mentalități, a transforma modul de locuire și a spori eficiența energetică în România.

Suntem peste 35 de studenți din mai multe domenii: manageri, arhitecți, ingineri, comunicatori și fundraiseri și ne dorim să contribuim la schimbarea pentru un viitor mai bun.

Începând cu 2012 am proiectat și construit integral o locuință solară, eficientă energetic, sustenabilă, sigură, confortabilă și foarte prietenoasă cu mediul, cu care am reprezentat România la cea mai prestigioasă competiție de case solare, Solar Decathlon Europe, în 2014, la Versailles.

În continuare, dezvoltăm o serie de programe prin care ne dorim să aducem o schimbare în domeniul sustenabilității, eficienței energetice și educației, locuințelor și transportului electric, pentru a crea împreună o lume mai bună.

Website: efden.org


Universitatea Alternativă

Universitatea Alternativă este un cadru de învățare complementar universităților tradiționale, puternic conectat la mediul de afaceri, bazat pe practică, autonomie și colaborare, care își propune să aibă impact în creșterea studenților pentru ca aceștia, la rândul lor, să aibă impact în societate.

Universitatea Alternativă promovează încă din 2008 diversitatea și inovația în educație. Fiecare student e susținut să se dezvolte în stilul său, în timp ce descoperă care este locul din care vrea să contribuie la cum arată lumea din jur. Platforma educațională a Universității Alternative este o intersecție dinamică între aspirațiile studenților, provocările societății, proiectele companiilor și expertiza profesioniștilor care construiesc experiențele de învățare.

Website: www.universitateaalternativa.ro


7card

7card e un beneficiu extrasalarial pe care peste 1000 de companii din România îl oferă angajaților. În ce constă? Este un abonament unic, ce le oferă angajaților acces la zeci de activități de relax & sport, pe care le pot practica în cadrul unei rețele de peste 500 de centre din țară. Lansat în 2012 de doi tineri antreprenori români, Andrei Crețu și Iulian Cîrciumaru, 7card a ajuns astăzi liderul pieței de servicii wellness & sport dedicat companiilor. În prezent, peste 30.000 de angajați români folosesc abonamentul 7card.

Website: www.7card.ro


UNIVERSUM Events

UNIVERSUM Events este al doilea cel mai mare organizator de evenimente din România după Romexpo, cu un portofoliu de 700+ de evenimente la activ, care au implicat peste 200.000 de participanți.

Lansată acum 10 ani de o echipă tânără și entuziastă, formată din 3 prieteni, compania a crescut la o echipă de 60 de pasionați de arhitectură de evenimente. Din portofoliul UNIVERSUM fac parte Internet & Mobile World (cel mai mare eveniment de tehnologie dedicat zonei de business), Bucharest Technology Week (cel mai mare eveniment de tehnologie dedicate publicului larg) și Imobiliarium, primul concept digitalizat dedicat pieței de residential din RO.

Totodată, reprezentăm în România cea mai mare licență de team-building din lume și lucrăm cu zeci de companii multinaționale pentru evenimentele lor anuale dedicate angajaților și partenerilor.

Într-un cuvânt, suntem pasionați, un pic nebuni, neconvenționali și foarte de încredere întra-ale evenimentelor.

Website: www.universum.ro


Strauss

Grupul Strauss este o companie internațională listată la bursă, cu peste 70 de ani de experiență în domeniu. Grupul este activ pe 5 continente, deține sute de mărci și are circa 14.000 de angajați. Strauss Coffee este a 5-a companie producătoare de cafea din lume în ceea ce privește achizițiile de cafea verde, iar în ultimii 7 ani s-a remarcat drept unul dintre producătorii de cafea cu cea mai rapidă ascensiune. Activitățile Strauss Coffee se axează pe categoria de cafea prăjită, măcinată, dar și pe alte produse complementare de cafea, produse care vin ca o soluție pentru piața AfH (Away-from-Home), hoteluri, restaurante, cafenele și servicii de cafea pentru birou. Compania este unul dintre jucătorii principali ai piețelor de cafea din Europa Centrală și de Est, Brazilia sau Israel și se clasează pe locul 1 sau 2 în majoritatea piețelor în care operează.

Strauss România activează pe piața din România din 1994 și este una dintre cele mai importante companii producătoare de cafea de pe piaţa locală. Portofoliul companiei include brandurile Doncafé, Amigo, FORT, care se bucură de o reputaţie foarte puternică, atât în România, cât și la nivel internaţional. Varietatea mare de branduri de cafea, de la economy până la cele premium, sunt special create pentru consumatorii români, în urma studiilor de calitate amănunțite, întreprinse periodic, pentru a satisface o gamă extinsă de gusturi și preferințe.

Website: www.doncafe.ro


Maison Dadoo

În 2008, la Sibiu, Maison Dadoo oferea pentru prima dată design floral și instalații florale exclusiviste. Astăzi, sediul Maison Dadoo se află într-un atelier de creație florală din București, unde, împreună cu o echipă pasionată, combinăm designul floral cu cel de eveniment, oferind servicii sur mesure pentru evenimente din întreaga țară.

Website: www.maisondadoo.ro


MavenHut

MavenHut face jocuri sociale pornind de la aromele ludice clasice. Începând cu 2012, am reinventat Solitaire-ul de pe Windows într-un mod paradoxal, adăugându-i un mod multiplayer. În fiecare zi, sute de mii de jucători sunt expuși experimentelor noastre continue de a crea experiențe de joc originale. În fiecare zi, fiecare jucător al celor 20 de titluri pe care le-am produs și lansat din sediul din București își redefinește ideea de balans între relaxare și competiție, angrenându-se în clasamente globale și puzzle-uri cu cărți de joc.

Website: www.mavenhut.com


Metropolitan life

Metropolitan Life este parte din MetLife Inc., una dintre cele mai mari companii de asigurări de viață din lume. Înființată în 1868, MetLife oferă, la nivel global, asigurări de viață, planuri de pensii, beneficii pentru angajați și servicii de administrare a activelor. Cu aproximativ 100 de milioane de clienți, MetLife are operațiuni deschise în aproape 50 de țări și deține poziții de conducere în piețe din Japonia, America Latină, Asia, Europa și Orientul Mijlociu.

În România, Metropolitan Life are peste 17 ani de activitate pe piața de asigurări de viață. 2 milioane de clienți beneficiază de asigurări de viață și pensii private obligatorii oferite de Metropolitan Life la nivel local.

Website: www.metropolitanlife.ro


Graffiti PR

Fondată în 1997 ca parte a grupului local de comunicare BBDO, Graffiti PR este una dintre agențiile de comunicare din top trei din România. Graffiti PR oferă clienților săi din industrii diverse, ce variază de la IT&C la Petrol și Gaze și de la automobile la farmaceutice, soluții complexe de comunicare, branding, advocacy și CSR care adresează probleme de business și reputație folosindu-se de o abordare strategică ancorată în strategia de business, soluții creative ce își propun să schimbe abordarea și metodele de măsurare viabile pentru a construi comunicare de brand, reputație și încredere în rândul stakeholderilor. Din 2012, Graffiti PR este afiliat exclusiv pentru România al Ketchum, parte din Omnicom Public Relations Group.

Website: www.graffitipr.ro


Mesteshukar ButiQ

Meșteshukar ButiQ este o rețea de mesteșugari și întreprinderi de economie socială ce a reușit revalorizarea meşteşugurilor tradiționale rome. MBQ se compune dintr-o rețea de aproximativ 50 de meșteșugari și mici producători. Colecțiile noastre sunt dezvoltate alături de cinci designeri contemporani, cu susținerea Fundației ERSTE. Ne adresăm pieței generale de home-decor și de design vestimentar concentrându-ne pe nevoile consumatorilor interesați în tradiții, meșteșug și design. Fiecare produs vândut generează venituri directe pentru meșteșugarii ce îl produc. Colecțiile noastre sunt comercializate prin magazinul MBQ din București (Edgar Quinet 7) sau online. În plus, alături de studiouri de design sau arhitectură realizăm produse personalizate pentru clienți HORECA. Clienților business le oferim variante de cadouri unice pentru partenerii sau angajații lor. Cadourile pot fi personalizate sau chiar dezvoltate special pentru a satisface cele mai exigente nevoi ale celor mai performante companii.

Website: www.mbq.ro


NN

NN este prima companie internațională de asigurări de viață care a intrat pe piața românească, în ianuarie 1997. Prin activitatea sa, respectiv prin produsele și serviciile pe care le oferă pe piața din România, NN pune oamenii pe primul loc și își propune să îi ajute în demersurile lor de a-și asigura un viitor mai bun, contribuind totodată la dezvoltarea sustenabilă a economiei românești și a societății în ansamblu.

Website: www.nn.ro