Ești interesat să afli mai multe despre programele de studiu în Marea Britanie?

Vino la Study UK Exhibition, eveniment organizat de British Council pe 17 noiembrie 2018 la Hotel Sheraton și intră în legătură directă cu universități britanice și absolvenți de top!

Prezentări și seminarii gratuite susținute de reprezentanți ai universităților, absolvenți și specialiști în educație din Marea Britanie și România îți vor oferi o perspectivă fără precedent asupra experienței de student internațional, iar mini-târgul din cadrul evenimentului îți dă ocazia să discuți direct cu universități britanice despre planurile tale și să înveți:

  • să pregătești o aplicație UCAS (Universities and Colleges Admissions Service)
  • să accesezi împrumutul guvernamental disponibil pentru studenții din UE
  • să pregătești un portofoliu de lucrări pentru programele de studiu în domeniul artelor

La standul British Council vei primi informații actualizate și sfaturi despre examenul IELTS recunoscut de majoritatea universităților din Marea Britanie.

Vezi programul complet și detaliile evenimentului.

Înscrie-te gratuit online la Study UK Exhibition: https://ro.edukexhibition.org/

Viitorul studiilor în Marea Britanie

Pentru studenții din UE, beneficiile studiilor în Marea Britanie rămân neschimbate și după Brexit. Taxele rămân reduse, iar oportunitățile de finanțare – aceleași ca până acum. Află mai multe despre studiile în Marea Britanie din anul academic 2019-2020.   

Evenimentul Study UK Exhibition este organizat de British Council România cu sprijinul partenerilor: Ambasada Marii Britanii, Camera de Comerț Româno – Britanică, Fischer International, Liga Studenților Români din Străinătate, IntegralEdu și Revista Cariere.