Iarna și-a deschis mantia într-un fel atipic anul acesta. Prima zăpadă tocmai ce a căzut, iar gerul nu se sfiește să ne îmbrățișeze atunci când ieșim pe stradă. Este semnul cel mai concret că se apropie Semimaratonul Gerar 2018, un eveniment de alergare cu o tradiție îndelungată pentru Școala de Valori, destinat pasionaților de sport și provocare. Este competiția celor care își doresc să ia parte la o cursă a binelui, susținând una dintre cauzele înscrise în concurs. 

MAGii gerar 2018

Ce presupune cursa

Semimaratonul Gerar este o competiție de anvergură printre pasionații de alergare. Deși a fost concepută, inițial, sub forma unui concurs de alergare desfășurat atât la nivel individual, cât și pe echipă, Gerar a devenit între timp și locul unde se adună super-oameni, dornici să susțină proiecte sau cauze sociale. Complexitatea, autenticitatea și spiritul de echipă sunt câteva dintre valorile care stimulează fiecare fundraiser alergător să își parcurgă traseul până la capăt.

„Alergând, aprindem speranțe”, o poveste marca Școala de Valori și Gerar

Pentru Școala de Valori, Gerar este mai mult decât o cursă care antrenează oameni îndrăgostiți de sport și neînfricați. Semimaratonul devine spațiul în care echipele de fundraising își unesc forțele și aleargă pentru a susține „Excepționalii”, unul dintre proiectele noastre remarcabile. Anul acesta, la pas cu educația și cu rezistența la purtător, vor alerga pentru a face proiectul să crescă și mai mult, oameni amițioși și plini de entuziasm.

Grupul MAGii se alătură cursei și își așteaptă susținătorii chiar pe 27 ianuarie, iar Mihai Brezeanu și Alexandra Iliescu, alergătorii noștri individuali, vor face să strălucească Crosul 10K, unde și-au propus să se autodpășească și să atragă donații semnificative pentru copiii excepționali ai Școlii de Valori. Profilele alergătorilor inimoși pot fi vizualizate pe platforma Galantom, unde se găsesc și alte detalii despre ceea ce presupune activitatea lor de fundraising.

Ia și tu parte la cursa binelui și susține una dintre cauzele înscrise în concurs printr-o donație!

Dincolo de toate, Gerar este o cursă a solidarității, unde se pot alătura oameni dornici să îmbine pasiunea pentru alergare cu dorința de a schimba contextul unor copiii cu abilități de excepție, dar care nu dispun de sustinerea necesara pentru dezvoltare. Dacă ideea de a fi parte din povestea Gerar de anul acesta îți surâde, te poți înscrie în continuare la cea mai așteptată cursă a anului, în calitate de voluntar, prin completarea acestui formular, până la finalul zilei.

Ți-ai pregătit deja echipamentul? Noi da! Și suntem nerăbdători să ne fii alături într-o cursă unde inimile oamenilor calzi sfidează gerul de pe teren și răspândesc bunătate la fiecare 5 metri parcurși.