W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com style=
W3Schools.com

Your First Job

Înscrierile pentru acest proiect s-au închis.


Intră în gașca celor 100 de tineri care vor deveni parteneri ai specialiștilor de HR din companii!

Am dezvoltat un program unic de învățare și explorare a companiilor din București. Te mentorăm și te pregătim pentru ca tu să creezi cu echipa ta un produs esențial, prin care colegii voștri de generație vor descoperi cum arată, pe bune, cu ajutorul tău, realitatea unui loc de muncă: KIT-UL DE ANGAJABILITATE.

Practic. Clar. Ancorat în realitatea companiilor

Proiectul este realizat de HR Club și Școala de Valori.

your first job scoala de valoriPrin KIT-ul de angajabilitate, pe care îl vom construi împreună:

 • Vom oferi tinerei generații o nouă perspectivă asupra pieței muncii și asupra industriilor prezente;
 • Vom oferi generației Z, generația ta, mai multe informații despre cum arată experiența unui angajat în companiile din România;
 • Vom transmite informații concise și de calitate despre pașii necesari pentru obținerea unui job;
 • Vom informa tinerii cu privire la setul de drepturi, responsabilități și obligații la job;
 • Vom genera informații cu privire la construirea unui plan de dezvoltare profesională, clar conturat;
 • Vom oferi acces la informație de calitate, concentrată într-un singur loc, verificată și validată de către o comunitate de profesioniști cu expertiză solidă, structurată și redactată în raport cu modul de informare/învățare al Generației Z.

KIT-ul de angajabilitate va putea fi accesat de către colegii tăi de generație pe www.laboratoruldecariere.ro sau www.hipo.ro.

Cui se adresează

Tinerilor cu vârste cuprinse între 16 și 23 de ani, curioși, determinați, cu dorință de dezvoltare și spirit antreprenorial.

Experiențele pe care le vei trăi:

 1. Participi la deschiderea programului: “Skills You Need”, îți cunoști echipa și mentorul –  5 iunie 2018, 10:00 – 18:00, locația DB Global Technology.

La eveniment, vei experimenta:

 • Distracție și învățare în cadrul unor ateliere interactive centrate pe abilitățile viitorului;
 • Inspirație în cadrul Bibliotecii Vii, în care vei cunoaște specialiștii de HR din cele mai cool și dinamice companii din București;
 • Creativitate în echipă. Îți vei cunoaște echipa de proiect și vei face cunoștință cu specialistul de HR care vă va mentora pe perioada verii în realizarea materialelor ce vor compune KIT-ul de angajabilitate.
 1.  Vizitezi sediile unor companii de top

Vei descoperi mediile de lucru din companii de top și vei putea observa cum arată cultura lor organizațională și cum se armoniază activitățile și interacțiunile în cadrul organizației.

 1. Treci printr-un proces de învățare practică alături de specialiștii de HR și echipa ta, construind KIT-ul de angajabilitate

Pe parcursul verii vei avea întâlniri periodice la sediul HR Club, Școala de Valori&WizeGen sau sediul companiilor implicate în proiect în care, împreună cu echipa și având suportul continuu al mentorului vostru, veți dezvolta conținutul educațional pentru KIT-ul de angajabilitate, ce va conține informații despre ce înseamnă un stagiu de practică/internship/traineeship, tips & tricks legat de o prezentare de succes la interviu, cum arată perioada de probă, ce presupune un contract de muncă individual și multe alte informații esențiale pentru un angajat pregătit și informat.

 1. Devii ambasador al KIT-ului de angajabilitate și transformi perspectiva generației Z despre piața muncii

Cei care se înscriu până pe 19 mai 2018 vor avea șansa să participe în perioada 21-25 mai la întâlniri interactive cu specialiști din Școala de Valori.


Organizatori:

HR Club este asociaţia profesioniștilor în resurse umane din România inființată în 2004, care are în prezent peste 450 de membri din peste 300 de organizaţii ce activează în principalele industrii din România. Misiunea organizației este Profesionalism și Pasiune pentru afirmarea potențialului uman.

Partener principal

Parteneri

               

Susținători