W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com style=
W3Schools.com

Zentiva Express

Zentiva Express oferă tinerilor un context prietenos, dar și profesionist, pentru a face primii pași spre o carieră în industria farmaceutică. Proiectul este dezvoltat alături de compania Zentiva și își propune să armonizeze formarea tinerilor cu cerințele pieței de muncă.

A șaptea ediție Zentiva Express a avut loc în perioada 19-23 februarie 2018 și s-a adresat elevilor de clasa a 11a de la Colegiul Tehnic Costin D. Nenițescu din București. Participanții selectați au vizitat fabrica Zentiva, au luat parte la ateliere de soft skills cu trainerii din Școala de Valori, iar apoi a urmat o perioadă de practică în fabrică.


În 2017, la a șasea ediție, am lucrat cu elevi de clasele a 11-a și a 12-a de la Colegiul Tehnic Costin D. Nenițescu si Colegiul Tehnic Anghel Saligny din București. Timp de o săptămână, la Școala de Vară Zentiva Express, 24 de tineri și-au antrenat abilitățile profesionale în cadrul unor workshop-uri ce au îmbinat învățarea activă cu distracția. Elevii au luat parte la ateliere de dezvoltare personală și de matematică distractivă.


* Prima ediție a proiectului Zentiva Express a avut loc în anul 2012, când a și primit premiul pentru “Cel mai bun program de recrutare și selecție în 2012” în cadrul Galei Premiilor de Excelență HR Club, datorită rezultatelor și impactului pozitiv asupra elevilor. În cadrul ediției din 2013, programul a atras 250 de aplicanţi din 15 licee și grupuri școlare tehnice din capitală, dublu faţă de numărul de înscriși din prima ediție.