W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com style=
W3Schools.com

Confidentialitate

Responsabila pentru protectia datelor cu privire la aceasta pagina web este Asociatia Scoala de Valori (denumita in prezenta nota de confidentialitate “noi”, “pe noi” sau “al/ a/ ai/ ale nostru/ noastra/ nostri/ noastre”).

Datele noastre complete sunt:

Denumirea completa: Asociatia Scoala de Valori

Cod fiscal: RO26781002

Adresa de e-mail: date@scoaladevalori.ro

Adresa postala: Str. General Gheorghe Manu, nr. 3, etaj 4, sector 1, Bucureşti, România, cod poștal: 010442

Telefon: + (40) 730135599

Asociatia Scoala de Valori este inscrisa la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, sub nr. 27171.

  1. INTRODUCERE

Prezenta politică de confidențialitate vă oferă detaliile privind colectarea și procesarea datelor personale prin utilizarea site-ului nostru web www.scoaladevalori.ro, inclusiv orice informații pe care le puteți oferi prin site-ul nostru când ne contactați, vă înscrieți la un proiect, faceți o donație sau vă abonați la newsletter.

Prin furnizarea datelor dvs. către noi, ne garantați că aveți peste 16 ani. În cazul în care aveți mai puțin de 16 ani, vă rugăm să fim contactați de către un părinte/ tutore.

Daca nu sunteti multumit de orice aspect cum colectam si folosim datele dvs, aveti dreptul de a face reclamatie la ANSPDCP, autoritatea de supraveghere din Romania pentru aspecte privind protectia datelor (www.dataprotection.ro). Va vom fi recunoscatori daca ne veti contacta pe noi mai intai in cazul in care aveti o reclamatie, pentru a incerca sa o rezolvam pentru dvs.

Este foarte important ca informatiile pe care le detinem despre dvs. sa fie corecte si actualizate. Va rugam sa ne anuntati in orice moment modificarile in datele dvs. personale prin e-mail la date@scoaladevalori.ro.

  1. CE DATE COLECTAM DESPRE DVS.

Date cu caracter personal inseamna orice informatii care pot identifica o persoana. Acestea nu includ date anonime.

Putem procesa anumite tipuri de date personale despre dvs. astfel:

  • Datele de identitate pot include nume, prenumele, numele de utilizator, functia, data nasterii si sexul.
  • Datele de contact pot include adresa de facturare, adresa de livrare, adresa de e-mail si numerele de telefon.
  • Datele financiare pot include contul bancar si detalii privind cardul de plata.
  • Datele de tranzactionare pot include detalii cu privire la plati intre noi si alte detalii privind achizitiile realizate de dvs.
  • Datele tehnice pot include datele cu care va conectati, adresele de protocol internet, tipul si versiunea de browser, tipuri si versiuni de browser plug-in, setarea fusului orar si locatie, sistem de operare si platforma si alte tehnologii pe dispozitivele pe care le utilizati pentru a accesa acest site.
  • Datele privind profilul pot include numele de utilizator si parola, achizitii, donatii, inscrieri la proiecte, interesele dvs., preferinte, feedback si raspunsuri la analize.
  • Datele de utilizare pot include informatii cum sa folositi pagina noastra web, produsele si serviciile.
  • Datele de marketing si comunicare pot include preferintele dvs. in primirea comunicarilor de marketing de la noi si tertele parti si preferintele dvs. de comunicare.
  • Fotografii si video-uri pot include fotografii de grup, fotografii individuale, video-uri, interviuri, testimoniale
  • Pareri, impresii si feedback pot include, pareri in urma participarii la un program sau atelier, feedback nominal, impresii generale nominale in baza unui interviu.

Date sensibile

Nu colectam nicio data sensibila despre dvs. Datele sensibile se refera la date care includ detalii despre rasa sau etnia dvs., convingeri religioase sau filosofice, viata sexuala, orientarea sexuala, opinii politice, apartenenta la sindicate, informatii despre sanatate dvs. si date genetice si biometrice. Nu colectam nicio informatie despre convingeri si infractiuni penale.

  1. CUM COLECTAM DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL

Colectam datele despre dvs. printr-o varietate de metode inclusiv:

  • Interactiuni directe: Puteti oferi datele prin completarea formularelor de pe site-ul nostru (sau altfel) sau prin comunicarea cu noi prin posta, telefon, e-mail sau altfel, inclusiv cand:
    • Va inscrieti la unul dintre programele noastre;
    • Creati un cont pe site-ul nostru;
    • Va abonati la serviciul sau publicatiile noastre;
    • Cereti sa va fie trimise resurse sau marketing;
    • Participati la o competitie, tragere la sorti, promotie sau studiu;
    • Ne oferiti feedback.
    • Ne oferiti o donatie
    • Ne oferiti o recomandare
    • Ne oferiti datele pentru a fi contactat in viitor cu privire la programele si proiectele Scoala de Valori
  • Tehnologii sau interactiuni automate: Pe masura ce folositi site-ul nostru, putem sa colectam automat Date tehnice despre echipamentele dvs., actiunile de navigare si modelele de utilizare. Colectam aceste date prin utilizarea de fisiere cookie, server logs si tehnologii similare. Putem de asemenea sa primim Date Tehnice despre dvs. daca vizitati alte pagini web care folosesc cookie-urile noastre. Va rugam sa cititi politica noastra privind fisierele cookie la www.scoaladevalori.ro/cookies pentru informatii suplimentare.
  • Surse terte sau disponibile public: Putem primi date cu caracter personal despre dvs. din diverse surse terte si/sau publice astfel cum sunt stabilite mai jos:
    • Furnizori de analitica tip Google, Facebook, Instagram, Linkedin;
    • Date de identitate sau de contact din surse disponibile public cum sunt Registrul Comertului cu sediul in UE.
  1. CUM FOLOSIM DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL

Vom folosi datele dvs. cu caracter personal cand se permite din punct de vedere legal. Utilizarile cele mai frecvente ale datelor dvs. cu caracter personal sunt:

  • Cand trebuie sa semnam contractul intre noi.
  • Daca este necesar in interesele noastre legitime (sau cele ale unei terte parti) si interesele si drepturile dvs. fundamentale nu depasesc acele interese.
  • Daca trebuie sa respectam o obligatie legala sau statutara.
  • Daca este nevoie sa va trimitem remindere sau invitatii la unul dintre programele pentru care v-ati inscris
  • Daca ne-ati oferit acordul foto-video cu scopul de a promova impactul proiectelor asupra participantilor
  • Pentru a va transmite informatii despre programele curente si viitoare

In general, nu ne bazam pe consimtamant ca un motiv legal pentru prelucrarea datelor personale, altele decat cele cu privire la trimiterea comunicarilor de marketing catre dvs. prin e-mail sau mesaj text. Aveti dreptul de a retrage consimtamantul pentru marketing in orice moment prin trimiterea unui e-mail catre noi la date@scoaladevalori.ro

Comunicari de marketing

Veti primi comunicari de marketing de la noi daca:

  • ati cerut informatii de la noi sau ati cumparat produse sau servicii de la noi; sau
  • ne-ati furnizat detalii si ati bifat casuta la punctul de intrare al detaliilor dvs. pentru ca noi sa va trimitem comunicari de marketing;
  • ne-ati facut o donatie sau v-ati inscris la unul dintre proiectele sau programele noastre

si

  • in fiecare caz, ati optat pentru a primi acele informatii de marketing.

Vom obtine consimtamantul dvs. expres inainte de a distribui datele dvs. cu caracter personal catre orice terta parte in scopuri de marketing.

Ne puteti cere sau puteti cere tertelor parti sa nu mai trimita mesaje de marketing in orice moment prin conectarea pe pagina web si bifarea sau debifarea casutelor relevante pentru a ajusta preferintele de marketing SAU urmand link-urile pentru price mesaj de marketing trimis catre dvs. SAU prin trimiterea catre noi a unui e-mail la date@scoaladevalori.ro in orice moment.

Daca optati sa primiti mesaje de marketing din partea noastra, acestea nu se vor aplica datelor personale furnizate noua ca urmare a unei achizitii de produse /servicii, inregistrarii unei garantii, experientei privind produsele /serviciile sau alte tranzactii.

Modificarea scopului

Vom utiliza doar datele dvs. cu caracter personal in scopul in care le-am colectat, daca nu consideram in mod rezonabil ca trebuie sa le utilizam din alt motiv si ca motivul este compatibil cu scopul original. Daca doriti sa aflati mai multe despre cum prelucrarea in noul scop este compatibila cu scopul original, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la date@scoaladevalori.ro

Daca trebuie sa folosim datele dvs. personale intr-un scop care nu are legatura cu scopul pentru care am colectat datele, va vom notifica si va vom explica motivele legale pentru procesare.

Putem procesa datele dvs. cu caracter personal fara consimtamantul sau informarea dvs. daca acest lucru este necesar sau permis in conformitate cu legea.

  1. DIVULGAREA DATELOR DVS. CU CARACTER PERSONAL

Este posibil sa distribuim datele dvs. cu caracter personal catre tertele parti indicate mai jos:

  • Alte societati si ONG-uri din grupul nostru care ofera programe educationale complementare programelor noastre
  • Furnizorii de servicii care ofera servicii IT si de administrare a sistemului.
  • Consultantii profesionisti inclusiv avocati, bancheri, auditori si asiguratori care ofera servicii de consultanta, bancare, legale, de asigurare si contabilitate.
  • Administratia fiscala si vamala, organele de reglementare si alte autoritati cu sediul in Romania care cer raportarea activitatilor de procesare in anumite circumstante.
  • Sponsori si parteneri in cadrul programului la care ati participat.

Le cerem tuturor tertelor parti carora le transferam datele sa respecte securitatea datelor dvs. cu caracter personal si sa le prelucreze in conformitate cu legea. Vom permite acestor terte parti sa proceseze datele dvs. cu caracter personal in scopurile specificate si in conformitate cu instructiunile noastre.

  1. SECURITATEA DATELOR

Am implementat masurile adecvate de securitate pentru a impiedica ca datele dvs. cu caracter personal sa fie pierdute, utilizate sau accesate accidental, modificate sau divulgate in mod neautorizat. De asemenea, limitam accesul la datele dvs. personale acelor angajati, agenti, contractanti si altor terte parti care au o nevoie comerciala de a cunoaste datele respective. Acestia vor procesa datele dvs. personale la instructiunea noastra si se supun obligatiei de confidentialitate.

  1. RETINEREA DATELOR

Vom retine datele dvs. cu caracter personal daca este necesar pentru a indeplini scopurile in care le-am colectat, inclusiv pentru a indeplini orice cerinta legala, contabila sau de raportare.

Pentru a determina perioada de retinere adecvata pentru datele personale, consideram valoarea, natura, si sensibilitatea datelor cu caracter personal, riscul posibil de prejudiciu din utilizarea neautorizata sau divulgarea datelor dvs. cu caracter personal, scopul in care procesam datele dvs. cu caracter personal si daca putem indeplini acele scopuri prin alte mijloace, si cerintele legale aplicabile.

In conformitate cu prevederile legale, trebuie sa pastram informatiile de baza cu privire la donatorii nostri (inclusiv date de contact, de identitate, financiare si de tranzactionare) timp de sase ani de la data la care nu mai sunt donatori.

In unele circumstante, putem anonimiza datele dvs. cu caracter personal (astfel incat sa nu mai fie asociate cu dvs.) in scopuri de cercetare sau statistice, caz in care putem utiliza aceste informatii nelimitat fara sa va informam.

  1. DREPTURILE DVS. LEGALE

In anumite circumstante, aveti anumite drepturi in conformitate cu legile privind protectia datelor cu privire la datele dvs. cu caracter personal. Aceste includ dreptul de a:

  • Cere acces la datele cu caracter personal.
  • Cere corectarea datelor dvs. cu caracter personal.
  • Cere stergerea datelor dvs. cu caracter personal.
  • Contesta prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal.
  • Cere restrictionarea prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal.
  • Cere transferul datelor dvs. cu caracter personal.
  • Dreptul de a retrage consimtamantul, daca e cazul.

Nu trebuie sa platiti un comision pentru a accesa datele dvs. cu caracter personal (sau de a exercita oricare dintre celelalte drepturi). Totusi, putem impune un onorariu rezonabil daca cererea dvs. este clar nefondata, repetitiva sau excesiva. Alternativ, putem refuza sa respectam cererea dvs. in aceste circumstante.

Este posibil sa va cerem anumite informatii pentru a va ajuta sa confirmati identitatea si asigura dreptul dvs. de a accesa datele dvs. personale (sau de exercita oricare dintre celelalte drepturi). Aceasta este o masura de securitate pentru a asigura ca datele cu caracter personal nu sunt divulgate persoanelor care nu au dreptul sa le primeasca. Va putem contacta pentru a va cere informatii suplimentare cu privire la cererea dvs. de a grabi raspunsul nostru.

Incercam sa raspundem la toate cererile legitime in termen de o luna. Ocazional, este posibil sa dureze mai mult de o luna daca cererea dvs. este foarte complexa sau ati facut mai multe cereri. In acest caz, va vom notifica si va vom tine la curent.

  1. LINK-URI LA TERTE PARTI

Acest site poate include link-uri la site-uri terte, plug-ins si aplicatii. Apasand pe aceste link-uri sau permitand aceste conexiuni tertele parti au voie sa colecteze sau sa distribuie date despre dvs. Nu controlam aceste site-uri ale tertilor si nu suntem responsabili pentru declaratiile de confidentialitate. Cand parasiti site-ul nostru, va incurajam sa cititi nota de confidentialitate a fiecarui site pe care il vizitati.