W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com

Impact

În misiunea noastră de a construi caractere, ne-am propus să avem impact prin două tipuri de activități:

Proiecte de educație non-formală pentru tineri

Cercetări și studii

Adolescența este vârsta la care apar cele mai multe întrebări legate de propria persoană și de relațiile cu ceilalți. Tinerii sunt supuși unei avalanșe informaționale şi pot fi dezorientaţi cu privire la drumul lor în viaţă. De aceea, am gândit o serie de proiecte prin care aceştia să-şi descopere pasiunile şi potenţialul, astfel încât să se cunoască mai bine şi să obţină o imagine clară cu privire la viitorul pe care şi-l doresc.

Prin ateliere interactive, jocuri de rol, improvizaţie şi exerciţii amuzante creăm un cadru relaxat de învăţare şi sprijinim tinerii în procesul de identificare a valorilor personale. Vezi proiectele noastre.

Despre tinerii din ziua de azi circulă multe prejudecăţi, însă puţini cunosc care este realitatea acestei generaţii. Ne dorim să fim cât mai aproape de ei şi de nevoile lor de învăţare, însă nu vrem să ne bazăm pe presupuneri, ci pe fapte. De aceea, alături de companii de cercetare, am realizat mai multe studii la nivel naţional despre valorile, modele şi preocupările tinerilor români, astfel încât să-i cunoaştem mai bine.

Pe pagina noastră dedicată cercetării poţi afla mai multe despre studiile efectuate de noi şi despre cum sunt, în realitate, tinerii.

Rezultatele noastre

IMPACT 2015

Premii naționale și internaționale

Premiile obtinute de Scoala de Valori