W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com

Școala Bunătății

Pe 6 iulie la Forbes Kids Festival, a fost lansată campania Școala Bunătății, unde s-au înscris 100 de fundraiseri jr.

Școala de Valori este, pentru zeci de mii de tineri, organizația care i-a ajutat să spună ”Știu ce fac cu viața mea!”. De 10 ani, prin programele noastre călăuzim tinerii și îi ajutăm să își exprime potențialul astfel încât să formeze generația celor care vor transforma România într-o societate bazată pe valori.

Alături de Sipahh, am lansat Școala Bunătății, cea mai mare campanie de fundraising demarată de copii în România. Prin campania caritabilă Școala Bunătății vrem să oferim șansa la educație de calitate pentru 1.000 de tineri.

BUNĂTATEA este una dintre valorile pe care le înțelegem încă de mici pentru că e simplu de exprimat. Pur și simplu, îi ajuți pe ceilalți!

Sipahh, un produs nou-nouț pe piața din România, nu vine doar cu un gust bun, care transformă fiecare pahar de lapte într-o băutură delicioasă, ci și cu o tradiție în fundraising, și nu făcut de oricine, ci de copii.

În prima etapă, Sipahh va distribui gratuit, prin intermediul Școala de Valori, 1.000 de pachete Sipahh către 1.000 de tineri cu vârste între 2-14 ani.

Aceștia vor negocia vânzarea pachetelor cu membrii familiei, iar banii obținuți vor asigura accesul la educație de calitate participanților din programele Școala de Valori.

1 fundraiser jr. + 1 tânăr defavorizat = șansa la educație

Românul spune ”Dar din dar se face Rai”, iar copilul tău îți va spune că pentru cadoul primit vrea să susțineți împreună accesul la educație de calitate a unui tânăr care nu și-o permite.

Ce zici? Îți lași copilul să învețe la Școala Bunătății?

Este prilejul prin care îi poți arăta copilului tău ce înseamnă să dai mai departe și să îi susții pe ceilalți. Acesta este momentul în care faceți prima donație împreună, învățând despre bunătate!

Sipahh va fi alături de noi și după campania de fundraising, redirecționând către Școala de Valori 1 leu pentru fiecare produs cumpărat.

Campania caritabilă Școala Bunătății își propune să creeze în jurul său o comunitate puternică, iar inițiativa poate fi susținută de toți oamenii care cred în puterea educației de a schimba vieți! Donează și tu!

Îți mulțumim că ești alături de noi!