Viziune

Hubul educațional Pepinteen își propune să devină catalizatorul schimbărilor în educația liceenilor din Cluj-Napoca, oferind un program inovator ce integrează ateliere de ultimă generație în IT și dezvoltare personală. Viziunea noastră este să pregătim tinerii pentru joburile viitorului prin furnizarea unei experiențe educaționale interactive, bazată pe practică și inovație, în care fiecare elev să-și descopere potențialul și să dezvolte abilități esențiale pentru a reuși într-o lume a tehnologiei și schimbărilor rapide.

Misiune

Misiunea Pepinteen este să ofere liceenilor din Cluj-Napoca oportunități de învățare transformative, integrate în ateliere specializate în IT și dezvoltare personală. Ne propunem să construim un mediu educațional care să încurajeze creativitatea, spiritul de echipă și abilitățile practice, pregătind astfel tinerii pentru provocările și oportunitățile joburilor viitorului. Suntem dedicați să facilităm conexiuni valoroase între elevi, traineri și profesioniști din industrie, creând astfel un ecosistem educațional dinamic și adaptabil care să răspundă nevoilor în schimbare ale pieței de muncă.

Valorile hubului

Inovație

Ne angajăm să aducem inovație în procesul educațional, integrând tehnologii avansate și metode de predare moderne pentru a menține hub-ul nostru la vârful evoluției în domeniile IT și dezvoltare personală.
Colaborare
Promovăm un mediu colaborativ, atât între elevi, cât și între elevi și trainerii sau profesioniștii din industrie. Credem în puterea colaborării pentru a îmbunătăți învățarea și pentru a oferi o experiență educațională mai bogată.

Empowerment

Susținem dezvoltarea personală și profesională a fiecărui elev, încurajându-i să-și descopere și să-și valorifice propriul potențial. Ne propunem să le oferim instrumentele și cunoștințele necesare pentru a deveni lideri în propriile vieți și în comunitatea lor.

Inclusivitate

Suntem dedicați să creăm un mediu incluziv și divers, în care toți elevii, indiferent de background-ul lor, se simt bineveniți și sprijiniți. Promovăm respectul reciproc și aprecierea diversității ca elemente esențiale pentru o experiență educațională holistică și echitabilă.

Echipa

Irina Zibrițchi

Manager de proiect

Hey, sunt Irina! 🌞

În Hub, sunt Manager de Proiect și Trainer Soft Skills. Deci, îți
voi fi aproape de fiecare data când ai nevoie.

Sunt de părere că oamenii pe care îi întâlnim ne maturizează
mai mult decât anii.

Hai să pornim în aventura PepinTEEN împreună pentru a ne cunaoște și mai bine.

 

Evelina Cebotari

Asistent manager de proiect

Salut, sunt Evelina! 

Sunt project manager asistent în hubul PepinTEEN, așadar vom petrece mult timp împreună.😇

Consider că timpul nu e liniar și expertizele sunt cele care ne definesc defapt.💫

Hai și tu să faci parte din echipa noastră!

Rezultate anul 2022-2023

Cifrele proiectului

6 ateliere hard skills
5 ateliere soft skills
4 ateliere sustenabilitate
1 activitate extra pe lună
5 ore în weekend per atelier

20-25 ore pe săptămână în Hub

2 perioade de recrutări voluntari

150 elevi înscriși

8 colaborări ONG-uri

Testimoniale

Cum mergem mai departe?

Program Educațional Inovator:

PepinTEEN oferă oportunități de învățare de excepție prin intermediul a 6 ateliere de IT susținute de experți din ING Hubs. Aceste sesiuni, axate pe cele mai recente tehnologii și tendințe din domeniu, furnizează elevilor cunoștințe practice și abilități esențiale pentru a se adapta la cerințele în continuă schimbare ale industriei IT.

Dezvoltare Personală:

În paralel, 6 ateliere de soft skills oferite de experți de la Școala de Valori și Evenimente abordează aspecte precum comunicarea eficientă, gestionarea timpului, leadership-ul și rezolvarea problemelor. Aceste sesiuni sunt proiectate pentru a dezvolta nu doar competențe tehnice, ci și abilități umane esențiale într-o lume interconectată și dinamică.

Experiențe Memorabile și Motivante:

PepinTEEN nu se oprește doar la atelierele educaționale. Programul include evenimente speciale precum camping, hackathon, Global Money Week, treasure hunt-uri și seri de socializare. Aceste activități oferă elevilor șanse unice de a aplica cunoștințele dobândite, de a lucra în echipă și de a interacționa cu profesioniști din diverse domenii, creând astfel experiențe educaționale memorabile și motivaționale.

CUM GĂSIM HUBUL?

Bogdan Petriceicu Hasdeu 51, Complex Studentesc Hasdeu, Sala H3