Ghid de educație media pentru profesori

Ghidul de educație media pentru profesori a fost creat în cadrul proiectului „Găina care a născut pui vii”, un proiect de media literacy în cadrul căruia elevii din toată țara află cum să interpreteze știrile, cum să depisteze știrile false, cum să distribuie informații în mod responsabil și, de asemenea, cum să elaboreze conținut în social media fără să lezeze pe nimeni.

Ghidul ajută profesorii în procesul de educare a tinerilor, prin aplicații concrete pentru lucrul în clasă, în vederea înțelegerii fenomenului de fake news și dezvoltarea unei gândiri critice.

Proiectul este realizat alături de specialistul în PR Ana-Maria Diceanu și jurnalistul Tudor Mușat, fiind susținut de Lidl Romania prin programul său de grant-uri „Împreună cu Lidl pentru un viitor mai bun”.

Ghidul profesorului - Educație Media

Pentru a avea acces la ghid, te rugăm să completezi datele tale mai jos din formularul
pentru descărcarea Ghidul profesorului - Educație Media:

 

Descarcare Ghidul Profesorului
Prin acționarea butonului de trimitere a datelor, confirm că am cel puțin 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea acestora în termenii și condițiile precizate în site.
Acord GDPR
Inainte de trimiterea acestui formular am luat la cunostinta si am consimtit ca:
- Datele furnizate vor fi folosite numai pentru scopul in care au fost colectate si vor fi stocate numai atat cat este necesar pentru acel scop, nu mai mult de 31.12.2020.
- Datele furnizate in acest formular vor fi folosite exclusiv pentru informarea cu privire la oportunitati de dezvoltare educationale si proiecte educationale.
- Pentru utilizarea datelor in orice alte scopuri va fi solicitat acceptul dvs.
- Datele pot fi sterse oricand din baza de date la cerere expresa printr-un email catre date@scoaladevalori.ro.
- Datele vor fi folosite de catre Scoala de Valori sau, in numele Scolii de Valori, de persoane imputernicite conform prevederilor art. 28 din Regulamentul (UE) 679/2016 din 27 Aprilie 2016.
Va asiguram ca toate datele dumneavoastra vor fi procesate in conformitate cu Regulamentul (UE) 679/2016 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 Aprilie 2016 . Termeni si conditiile de prelucrare a datelor cu caracter personal se regasesc detaliate la urmatorul link: https://scoaladevalori.ro/confidentialitate/

Esti de acord? *