Credem într-o societate bazată pe valori sănătoase. Sădim seminţele schimbării încă de pe acum, pentru a cultiva roadele unei lumi noi. Susţinem tinerii talentaţi, pasionaţi de ceea ce fac, și care își doresc să transforme realitatea ce îi înconjoară cu responsabilitate, determinare și dăruire.

Pentru aceștia am creat Excepţionalii, un program național centrat pe educația prin valori, care inspiră prin oameni-model, facilitează interacțiunea cu mediul de afaceri, promovează inovația socială, oferă sprijin pentru incluziune socială şi pune bazele comunităţii liderilor de mâine.

O etapă din viaţa unui tânăr în formare, este şansa de a intra în comunitatea celor care își scriu viitorul.

Ne adresăm tinerilor excepționali care investesc în ei inșiși, celor care își doresc să aibă impact pozitiv asupra bunăstării lor și a celorlalți. Excepționalii sunt cei care pot transforma România într-o societate bazată pe valori sănătoase.

Obiectivele programului

Introducerea conceptului de inovație socială și incluziune prin educație în mintea și comportamentul adolescenților excepționali din România.

Instigarea tinerilor să învețe cum să învețe pe perioada întregii lor vieți, prin educație centrată pe valori și pe competențele de care au nevoie în secolul 21, pentru a face față viitorului hiper-digital.

Echiparea tinerilor cu abilități practice pentru creare de proiecte cu impact social în comunitățile în care s-au născut, trăiesc și se dezvoltă.

Contribuție la coagularea unei comunități formate din adolescenți care au abilități complementare și care își doresc să producă transformări profund sănătoase în societatea românească.