Think Hub- Hub PepinTEEN este un hub educațional menit să aducă în comunitatea din Iași, o bază de valori și multe cunoștințe în rândul tinerilor elevi de liceu din Iași, proiect organizat de Asociația Școala de Valori și realizat cu sprijinul Ing Hubs Romania.

Viziunea HUB-ului

Viziunea ThinkHUB este de a fi mai mult decât un spațiu de lucru, este despre a crea o comunitate puternică și relevantă în comunitatea noastră. Toți cei implicați au aceeași viziune și dorință de dezvoltare, bazată pe o lume în care fiecare om implicat își poate atinge cea mai bună versiune a sa și de a crea un impact pozitiv în societate, de aici plecând motto-ul nostru: „We can create our story”.

Misiunea HUB-ului

Misiunea noastră este să dezvoltăm și să conectăm comunitățile PepinTEEN, încurajând schimbul activ de idei și experiențe între membrii noștri. Ne-am dorit să facilităm o atmosferă în care să ne inspirăm reciproc, să învățăm și să creștem împreună, într-un mod pozitiv și constructiv. Prin intermediul colaborării și angajamentului nostru colectiv, ne-am propus să construim o comunitate solidară și empatică, în care fiecare membru se simte susținut și valorizat. Împreună, am promovat învățarea continuă, sprijinul emoțional și dezvoltarea personală, creând astfel o comunitate durabilă și bazată pe reciprocitate.

Povestea noastră

La fel ca oricare poveste, totul a plecat de la o idee. Idee care era despre a uni, de a învăța și de a dezvolta oameni, în cazul de față fiind vorba despre elevii din Municipiul Iași. Încă din 2021, ne-am gândit să creăm un spațiu de co-working, astfel am apărut noi, echipa ThinkHUB: Andrei Manolache, Gabriel Ungureanu, Ștefan Tihon, Andrei Bordean și Christo Conuț. Ne-am unit forțele și am intrat în călătoria PepinTEEN, pentru a crea un hub educațional în Iași, cu scopul de a realiza ceea ce ne-am dori noi: ateliere de dezvoltare personală, profesională și de a dezvolta/ crea noi abilități participanților noștri. În prezent activitatea din Hub este coordonată de Larisa și Delia.

Cine suntem noi?

Roșanu Delia-Elena

Asistent Project Manager

Sunt Roșanu Delia-Elena, Asistent Project Manager Think Hub- Hub PepinTEEN , studentă la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației – licență și îmi place să descopăr lumea asta mare prin călătorii și prin oameni. Sunt de părere că odată ce avem doar o viață, atunci să o trăim cu mult curaj și să nu ne oprim niciodată din a învăța cu orice ocazie.

Larisa Onofrei

Sunt Larisa Onofrei, masterandă la Turism și Dezvoltare Regională (Facultatea de Geografie și Geologie), sunt comunicativă și mereu deschisă la noi oportunități de învățare, iar dorința mea este să împărtășesc cu voi cunoștințele și experiențele mele acumulate până acum.

Rezultatele obținute anul anterior

7122 participanți:
a. 98 au rămas până la final b. 78 au parcurs atât ateliere de soft skills, cât și de hard skills c. 20 au parcurs doar atelierele de soft skills
Participanți cu >70% prezență: 57 a. Consecvenți (prezență 100%): 6
Rata medie prezenți: 57.12%
Rata proveniență:
a. Urban:93 b. Rural: 29
Gradul de satisfacție la atelier din 5
a. Introducere în Informatică: 4.71
b. Comunicare: 4.80
c. HTML: 4.76
d. Thinking Skills: 4.83
e. CSS: 4.77
f. Writing Skills: 4.86
g. Javascript: 4.48
h. Deductive Skills: 4.88
i. JavaScript Server: 4.86
j. Future of work: 4.83
k. Introducere in Mobile Computing: 4.70

Obiectivele stabilite pentru acest an:

Ne dorim să atragem 150 de elevi care să participe la atelierele de hard și soft skills, iar 90 dintre acești tineri ne propunem să fie din medii defavorizate sau cu oportunități reduse. Dorim să aducem comunitatea Think Hub la alt nivel, să fim cât mai prezenți în Municipiul Iași și să aducem energia noastră tinerilor liceeni!

 

Alte inițiative ale HUB-ulu

Eveniment Bibiliotecă Vie – Orientare în carieră
TreasureHunt
Atelier Inteligență Emoțională
Seară de boardgames
Seară de film