Ce este
„Career Day”?
„Career Day” este un proiect realizat de Școala de Valori în parteneriat cu ABSL (Association of Business Service Leaders) care are ca scop crearea de contexte inspiraționale pentru elevii de liceu din țara. Specialiști din diverse domenii de activitate îi vor spune povestea traseului profesional în „Career Day”, cu scopul ghidării adolescenților în alegerea unei cariere potrivite după finalizarea studiilor preuniversitare.
harta
Cui se adresează
proiectul?
Proiectul „Career Day” se adresează elevilor de liceu, clasele a XI-a și a XII-a, aflați în plin proces de selecție a carierei pe care doresc să o urmeze după finalizarea studiilor liceale, dar și elevilor de clasa a VIII-a care se pregătesc pentru admiterea la liceu. Unde se va desfășura „Career Day” în 2024

Cum te poți în înscrie

Dacă ești profesor, diriginte sau director de școala și îți dorești să-ți sprijini elevii în alegerea unei cariere potrivite după finalizarea studiilor, te poți înscrie AICI. Vrem ca tot mai mulți elevi să beneficieze de „Career Day” pentru un viitor în care vor ști să-și pună în valoare potențialul.
În ce constă evenimentul
„Career Day”?

Sesiune storytelling cu 3 experți
din diverse domenii de activitate („cărți vii”)

Sesiune de dialog & networking cu experții participanți

Cum au fost edițiile anterioare

din 2023?

„Career Day” a ajuns la Colegiul Național „Spiru Haret” și Liceul Teoretic „Dragomir Hurmuzescu” din București la care au participat peste 100 de elevi și 8 profesioniști care au devenit „cărți vii” pentru participanți. Următorii profesioniști au spus „Da” inițiativei noastre până acum:
Manager de Proiect
Francesca Savu
Descriere

ABSL

ABSL – Association of Business Service Leaders în Romania este o organizație de frunte care reprezintă sectorul de servicii pentru afaceri, adunând companii de înaltă notorietate care desfășoară activități în domeniul Centrelor de Servicii Partajate (CSP), Externalizarea Produselor de Afaceri (BPO), Externalizarea Tehnologiei Informației (ITO), Centrarea și Dezvoltarea (R&D).