Ce este
„Career Day”?
„Career Day” este un proiect realizat de Școala de Valori și Asociația Business Service Leaders (ABSL) care are ca scop crearea de contexte inspiraționale pentru elevii de liceu din țara. Specialiști din diverse domenii de activitate își vor spune povestea traseului profesional în „Career Day”, cu scopul ghidării adolescenților în alegerea unei cariere potrivite după finalizarea studiilor preuniversitare.

Unde se va desfășura
„Career Day” în 2024

harta
Cui se adresează
proiectul?

Proiectul „Career Day” se adresează elevilor de liceu, clasele a XI-a și a XII-a, aflați în plin proces de selecție a carierei pe care doresc să o urmeze după finalizarea studiilor liceale, dar și elevilor de clasa a VIII-a care se pregătesc pentru admiterea la liceu.

Cum te poți în înscrie

Dacă ești profesor, diriginte sau director de școala și îți dorești să-ți sprijini elevii în alegerea unei cariere potrivite după finalizarea studiilor, te poți înscrie AICI. Vrem ca tot mai mulți elevi să beneficieze de „Career Day” pentru un viitor în care vor ști să-și pună în valoare potențialul.
Dacă activezi în industria de business services și îți dorești să te implici în sesiunile din cadrul „Career Day”, ne poți contacta la adresa absl@absl.ro

În ce constă proiectul

„Career Day”?

Sesiune storytelling cu experți
din diverse domenii de activitate

Sesiune de dialog & networking cu experții participanți

Experții

ABSL

Cum au fost edițiile anterioare

din 2023?

„Career Day” a ajuns la Colegiul Național „Spiru Haret” și Liceul Tehnologic Dragomir Hurmuzescu din București la care au participat peste 100 de elevi și 8 profesioniști. Următorii profesioniști au spus „Da” inițiativei noastre până acum:

Manager de Proiect
Maria Stolea
Manager de proiect Școala de Valori
Francesca Savu
Descriere

ABSL

Asociaţia Business Service Leaders în România (ABSL) este cea mai importantă organizație care reprezintă sectorul de business services, adunând în componența sa peste 80 de companii care își desfășoară activitatea în domenii precum Shared Services Center (SSC), Business Process Outsourcing (BPO), Information Technology Outsourcing (ITO), Research and Development (R&D).  
Descriere
Școala de Valori
Școala de Valori este o organizație non-guvernamentală și non-profit, înființată în 2009, care oferă tinerilor și profesorilor din mediul preuniversitar experiențe de dezvățare a convingerilor și comportamentelor disfuncționale și reînvățarea unor noțiuni care pun accentul pe identificarea potențialului individual, dezvoltarea competențelor pentru viață și creșterea abilității de a lucra colaborativ, multidisciplinar și multigenerațional pentru a transforma societatea actuală într-una centrată pe valori sănătoase. Din 2010 până în 2023, am ajuns prin intermediul atelierelor noastre la 164.234 de tineri și 11.916 de profesori. Acestea au avut loc online și offline în toate județele țării.