Avanpost Educațional

Accesul la educație al oamenilor obișnuiți devine posibil inclusiv în centrele comerciale!

A sosit momentul în care centrul comercial își dovedește multifuncționalitatea, transformându-se inclusiv într-un mediu în care sunt răspândite, respectiv adoptate, principii de viață sănătoase. Bazată pe ideea de constructivism, strategia parteneriatului nostru urmărește ca în cadrul centrului comercial să ia naștere locul pe care persoanele nu îl frecventează doar pentru shopping, ci și socializează, învață, locuiesc, își desfășoară activitatea, petrec timpul liber și se dezvoltă.

Obiectivul programului

Cu această inițiativă urmărim schimbarea de orizont mental a tinerilor și înzestrarea acestora cu inteligența valorilor de care avem nevoie pentru a transforma România într-o societate integră (re)construită pe fundamente etice și morale.

Dezvoltarea prin educație a indivizilor unei societăți și inducerea de timpuriu a valorilor și principiilor etice și morale reprezintă metodele primordiale de creștere a eficacității sistemelor societății actuale, având ca rezultat îmbunătățirea calității vieții, crearea stării de bine și consolidarea relațiilor interumane.

Modelarea personalității, construirea caracterului și obținerea stării de bine se bazează pe valori absorbite din orizontul apropiat al individului încă de la o vârstă fragedă, continuând pe tot parcursul vieții sale. Societatea actuală este într-o continua tranziție iar în acest context, individul are nevoie să trăiască în comunități în care să învețe, să se dezvolte, să comunice, să progreseze și să-și actualizeze potențialul. Prin urmare, există nevoia evidentă de spații educaționale care să cuprindă toate aceste nevoi ale individului, iar un centru comercial poate reprezenta locul oportun.

Ce oferim?

Oferim experiențe educaționale relevante, memorabile și distractive pentru dezvoltarea personală a indivizilor comunității căreia ne adresăm.

Recreăm modul de petrecere a timpului liber și rezervăm momente inedite de interacțiune a copiilor cu părinții/familiile lor.

Creăm locuri de practicare al voluntariatului destinate tinerilor din comunitate, oferindu-le astfel șansa de a intra într-unul dintre rolurile disponibile în Avanpostul Școala de Valori & DN1 Value Centre: comunicator, project manager sau trainer. Vezi mai jos link-ul de înscriere.

Cui ne adresăm?

Facilităm învățarea alternativă prin educație centrată pe valori, inteligență emoțională și educație financiară pentru tineret (6-17 ani) și adulți (18+ ani). Atelierele vor putea fi disponibile pentru copiii, tinerii, adulții și chiar pentru familiile din comunitate. Acestea vor fi organizate pe grupe de vârstă: 6-7 ani; 8-10 ani; 11-14 ani; 15-17 ani, 18+ ani, respectiv 27+ ani.

Unde?

Locația în care se vor desfășura activitățile programului este în incinta DN1Value Centre ( intrarea lângă Sportisimo,
în zona food court ).

De ce tocmai ateliere de educație centrată pe valori, inteligență emoțională și educație financiară?

Pentru a crea o societate bazată pe valori sănătoase, cetățenii acesteia trebuie să învețe să gândească critic, să pună sub semnul întrebării lumea înconjurătoare, să devină mai reflexivi și mai conștienți de drepturile fundamentale pe care le au și de obligațiile sociale, dar și să contribuie pozitiv în procesul de luare a celor mai potrivite decizii comunitare.

Oamenii moderni ar trebui să fie creativi în a rezolva problemele cu care comunitatea lor se confruntă, mai ales în contextul actual, să fie dispuși să colaboreze, să se angajeze în conflicte bazate pe idei și să comunice eficient cu scopul de a genera soluții sustenabile pentru comunitatea lor, luptând cu demnitate pentru a construi o lume mai bună a viitorului.

Totodată, este important ca cetățenii să conștientizeze că succesul, prosperitatea și bunăstarea personală depinde, în primul rând, de starea comunității, nivelul de trai a masei critice, precum și de modul în care membrii comunității aleg să adere la valori comune care contribuie la starea de bine a tuturor acum și în viitor.

Când?

Începând cu luna Ianuarie 2022 înscrie-ți copilul/copii la unul dintre atelierele noastre de dezvoltare personală, inteligență emoțională și educație financiară pe care le vom organiza.

Avanpost Școala de Valori și DN1 Value Centre:
14 Mai, 21-22 Mai, 28 Mai .

Atelierele pot avea, după caz, o durată cuprinsă între 1 și 4 ore. Acestea vor fi organizate pe grupe de vârstă. Alocarea înscrierilor va fi efectuată telefonic, doar după ce efectuați înscrierea online, de principiu. La unele ateliere pentru copiii mai mici (6-7 ani, respectiv 8-10 ani) ar putea participa și părinții.

Pentru înscriere, scanează QR Code

sau accesează link-ul următor.

Începând cu luna Apr 2022, vom organiza ateliere și pentru adulți. Vom detalia curând!

Regulamentul pentru desfășurarea atelierelor Avanpost
în spațiul din DN1 Value CentreTermeni și condiții

Cine face posibilă această oportunitate?