W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com style=
W3Schools.com

Fa o donatie

Tinerii de azi sunt adulţii de mâine. Hai să le oferim şansa de a-şi descoperi potenţialul şi a-l pune în valoare!

Donează pentru Şcoala de Valori şi investeşte într-o societate bazată pe valori şi susţinută de oameni de caracter!

Indiferent de suma pe care alegi să o donezi, sprijinind financiar educaţia şi proiectele noastre pentru tineri, faci o investiţie pentru un viitor mai bun. Orice donaţie contează!

Considerăm că este important să ştii unde se duc banii tăi şi de aceea te vom ţine la curent pe e-mail, blog şi Facebook cu privire la impactul proiectelor pentru care ai donat. În plus, pentru mai multă transparenţă, la finalul fiecărui an publicăm câte un raport de activitate, astfel că poţi avea o imagine clară şi de ansamblu asupra proiectelor noastre.

Pentru a ne susţine printr-o donaţie, ai la dispoziţie următoarele modalităţi:

Online

Poţi dona online, simplu şi sigur. Datorită sistemului de securitate 3-D Secure, nicio informaţie despre tine şi cardul tău nu este transferată sau stocată de alte servere. Selectează de mai jos suma pe care vrei să o donezi sau propune tu una, iar banii vor fi transferaţi automat în contul nostru, pentru a fi investiţi în ateliere de educaţie nonformală pentru tineri.

un set de coli colorate

o carte

un loc la Think Ahead

un loc la GROW

un loc în tabăra GROW Summer Camp

Transfer bancar

Asociaţia Şcoala de Valori
IBAN: RO03BACX0000000940524000
Banca: UniCredit Bank
Sucursala: Bucureşti – Sfântul Gheorghe

Donație recurentă

Dacă vrei să ne susții constant, poți alege să direcționezi lunar din contul tău o sumă de bani către proiectele noastre dedicate liceenilor. Transferul se realizează automat, deci nu presupune niciun efort din partea ta. În cazul în care te răzgândești, poți întrerupe oricând procedura.