W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com

Bursele stART

Susținem o nouă generație de tineri talentați!

Înscrie-te și poți obține o bursă pentru a da aripi pasiunii tale.


Arta nu este ceea ce vezi, ci ceea ce îi faci pe alţii să vadă.

Edgar Degas

Nu e uşor să creşti şi să te perfecţionezi ca artist. Dincolo de ambiţie şi nenumăratele ore de studiu pentru a-ţi cultiva talentul, ai nevoie de materiale costisitoare, dar şi de un plan de dezvoltare bine gândit. De aceea, alături de partenerul nostru Provident Financial România, îţi lansăm, în fiecare an, o provocare: tu vii cu talentul, iar noi te sprijinim să ţi-l desăvârşeşti în cadrul programului Bursele stART.

Ce sunt bursele stART?

Programul Bursele stART reprezintă un program de burse creat special pentru tinerii talentați prin intermediul căruia oferim, timp de un an, sprijinul financiar și consilierea necesară pentru a-și duce talentul la următorul nivel și pentru a-și îndeplini visurile. 

Bursele sunt dedicate liceenilor (din clasele a IX-a până la a XII-a, inclusiv) talentaţi la desen, pictură, muzicăvlogging, scriere creativă, fotografie, înscriși într-o instituție de învățământ din România și care pot face dovada nivelului de performanță și talent în domeniul ales, prin intermediul unui portofoliu. 

Cu ajutorul burselor, tinerii talentaţi pot achiziţiona materiale, instrumente, echipamente şi orice altceva este necesar pregătirii lor ca viitori muzicieni, pictori, artişti plastici, vloggeri, fotografi sau scriitori/jurnaliști. Vor putea participa la concursuri naţionale, la expoziţii şi concerte sau vor putea urma cursuri de perfecţionare în domeniul ales.

Bursierii vor beneficia şi de consiliere pentru dezvoltarea lor profesională şi personală, astfel încât traseul artistic să le fie mai clar şi să se simtă motivaţi să-şi urmeze visul. Mai presus de toate, ei vor da mai departe celor din jur bucuria şi emoţia pe care le simt atunci când fac ceea ce le place.

Calendarul ediției 2019-2020

  • Înscrieri: 9 septembrie – 10 noiembrie 2019 ora 23:59
  • Durata bursei: 1 ianuarie – 31 decembrie 2020

Persoana de contact 

Oana Andrei, Project Manager

Telefon: 0721632419
E-mail: burselestart@scoaladevalori.ro

Despre edițiile Bursele stART

Programul Bursele stART se află la cea de-a cincea ediție.  În cei patru ani de desfășurare, liceeni talentați la pictură, muzică şi desen din 20 orașe au primit 200 de burse în valoare totală de 616.000 lei. Astfel, tinerii artiști au putut să se concentreze mai mult asupra actului creației şi să dea curs oportunităţilor profesionale fără a mai fi preocupaţi de aspectele financiare.

Urmărește pe blogul Şcoala de Valori şi pe pagina de Facebook a programului poveștile bursierilor din edițiile anterioare.

Pentru alte detalii, citește Ghidul programului.

Dacă doreși să te înscrii, descarcă următoarele documente, completează-le și trimite-le la adresa burselestart@scoaladevalori.ro:

Formular de înscriere

Declarația reprezentantului legal

Tabel rezultate

Declarația pe propria răspundere privind situația financiară

Declarația profesorului susținător

Mult succes!

  • Un program
  • În parteneriat cu PRV_Logo New
  • Cu sprijinul