W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com

Bursele stART

În urma jurizării, am finalizat lista bursierilor stART 2018

Mulțumim tuturor tinerilor artiști care s-au înscris și felicitări celor selectați pentru bursă!

Urmărește evoluția bursierilor acestei ediții pe blogul nostru și pe pagina de Facebook Bursele stART!
Arta nu este ceea ce vezi, ci ceea ce îi faci pe alţii să vadă.

Edgar Degas

Nu e uşor să creşti şi să te perfecţionezi ca artist. Dincolo de ambiţie şi nenumăratele ore de studiu pentru a-ţi cultiva talentul, ai nevoie de materiale costisitoare, dar şi de un plan de dezvoltare bine gândit. De aceea, alături de partenerul nostru Provident Financial România, îţi lansăm, în fiecare an, o provocare: tu vii cu talentul, iar noi te sprijinim să ţi-l desăvârşeşti în cadrul programului Bursele stART.

banner bursele stART

Ce sunt bursele stART?

Programul Bursele stART reprezintă un program de burse creat special pentru tinerii artişti în formare, oferindu-le acestora sprijinul material care îi va aduce mai aproape de marile scene şi galerii de artă ale lumii.

Bursele sunt dedicate liceenilor (din clasele a IX-a până la a XII-a, inclusiv) talentaţi la desen, pictură sau muzică, care fac deja parte dintr-un club de muzică, pictură sau desen, sau sunt înscriși într-o instituție de învățământ din România și au câștigat premii la concursuri naționale sau internaţionale.

Cu ajutorul unei burse, tinerii talentaţi pot achiziţiona materiale, instrumente, echipamente şi orice altceva este necesar pregătirii lor ca muzicieni, pictori sau artişti plastici. Vor putea participa la concursuri naţionale, la expoziţii şi concerte sau vor putea urma cursuri de perfecţionare în domeniul artistic ales.

Bursierii vor beneficia şi de consiliere pentru dezvoltarea lor profesională şi personală, astfel încât traseul artistic să le fie mai clar şi să se simtă motivaţi să-şi urmeze visul. Mai presus de toate, ei vor da mai departe celor din jur bucuria şi emoţia pe care le simt atunci când fac ceea ce le place.

Calendarul editiei 2018

  • Înscrieri: 20 septembrie – 24 noiembrie 2017
  • Jurizare: 12 – 14 decembrie 2017
  • Afişarea listelor cu bursierii pe pagina proiectului: 29 decembrie 2017
  • Durata bursei: ianuarie – decembrie 2018

Persoana de contact 

Luiza Stanciu, Project Manager
E-mail: burselestart@scoaladevalori.ro


Programul Bursele stART se află la cea de-a patra ediție.  În cei trei ani de desfășurare, liceeni talentați la pictură, muzică şi desen din 19 orașe au primit 150 de burse în valoare totală de 462.000 lei. Astfel, tinerii artiști au putut să se concentreze mai mult asupra actului creației şi să dea curs oportunităţilor profesionale fără a mai fi preocupaţi de aspectele financiare.

Urmărește pe blogul Şcoala de Valori şi pe pagina de Facebook a programului poveștile bursierilor din edițiile anterioare.

Pentru alte detalii, citește Ghidul programului.

  • Un program
    scoala de valori
  • În parteneriat cu PRV_Logo New
  • Cu sprijinul