CreSTEM Viitor

Științele naturale, tehnologia, ingineria și matematica sunt domeniile cu ajutorul cărora oamenii construiesc viitorul. Domenii fascinante, a căror explorare te poartă în lumea infinită a cunoașterii. Dacă îți dorești să fii și tu unul dintre biologii care descoperă secretele naturii, unul dintre matematicienii și fizicienii care găsesc răspunsuri la marile întrebări ale universului sau unul dintre inginerii care inventează roboții de mâine, acest program este pentru tine.

CreȘTEM Viitor îți este dedicat – profesorii și mentorii cei mai buni au pentru tine programe de pregătire complete care să te ajute nu numai să-ți iei bacalaureatul cu note foarte bune, ci și să îți ocupi locul dorit la facultățile cu profil tehnic sau științific din țară sau din străinătate.

DE CE SĂ TE ÎNSCRII LA PROGRAMUL CreȘTEM Viitor?

Pentru că te va ajuta să înveți mai ușor, mai repede și mai bine

Pentru că, după studiile de liceu și facultate, vei putea lucra în cele mai mari companii de tehnologie din România sau din lume

Pentru că o carieră în domeniul științelor și tehnicii este fascinantă și poți avea acces la meserii care să te bucure nu numai personal, ci și financiar.

ÎN CE CONSTĂ PROGRAMUL?

Asigurăm pregătirea suplimentară completă, absolut gratuită, a aproximativ 45 de elevi de liceu pe tot parcursul anului școlar
Avem meditații atât pentru probele de profil real de la bacalaureat (matematică, biologie, fizică, chimie, informatică), cât și pentru admiterea la facultățile care au același tip de profil.

CE VEI FACE, MAI EXACT?

Vei participa la ședințe de meditație de câte două ore, săptămânal, de acum și până la examenele de BAC și admitere la facultate (decembrie 2020 – iulie 2021)

La alegere, te poți înscrie la unul sau chiar la toate cursurile de matematică, biologie, fizică, chimie, informatică

Vei face parte dintr-un grup de numai 5 elevi, astfel încât să te poți bucura de toată atenția profesorului și de ajutorul lui individual

Vei avea acces la un dosar electronic în care vei avea toate manualele și materialele de care ai nevoie și unde vei încărca la rândul tău teme și proiecte

Vei avea la dispoziție un mentor care să te ajute cu studiile și testele

Pe lângă orele de meditație de profil, vei putea participa la 3 ateliere speciale la care vor fi invitați oameni de știință și profesioniști din domeniile pe care le studiezi, dar și la 3 ateliere de educație centrată pe valori.

CE NE PROPUNEM CU ACEST PROGRAM

Să treci cu brio de probele de bacalaureat pentru care te-ai pregătit

Să intri la facultatea pe care ți-o dorești

Să îți începi o carieră extraordinară care să te ajute să schimbi lumea.

CITEȘTE REGULAMENTUL DE PARTICIPARE

Proiect susținut de compania
Raytheon Missiles and Defense

Contact

crestemviitor@scoaladevalori.ro