Științele naturale, tehnologia, ingineria și matematica sunt domeniile cu ajutorul cărora oamenii construiesc viitorul. Domenii fascinante, a căror explorare te poartă în lumea infinită a cunoașterii. Dacă îți dorești să fii și tu unul dintre biologii care descoperă secretele naturii, unul dintre matematicienii și fizicienii care găsesc răspunsuri la marile întrebări ale universului sau unul dintre inginerii care inventează roboții de mâine, acest program este pentru tine.

CreȘTEM Viitor este un proiect aflat la cea de-a doua ediție, pe care în desfășurăm în colaborare cu partenerii de la Raytheon Missiles & Defense USA. Prima ediție a sprijinit 30 de elevi printr-un total de 378 de ore de mentorat, dar și prin 6 activități educaționale de impact. Rezultatul? Un procent de 100% de promovabilitate a examenului de bacalaureat, cu o creștere dintre notele inițiale și nota obținută în valoare de 3 puncte și 42 sutimi. Pornind de la aceste rezultare minunate, ne pregătim să întâmpinăm următoarea generație de participanți!

CreȘTEM Viitor te ajută nu doar să-ți iei bacalaureatul cu note foarte bune, ci te îndrumă și încurajează să-ți găsești locul la facultățile cu profil tehnic sau științific din țară sau din străinătate.

Proiectul oferă un program intensiv de meditații la disciplinele de bacalaureat corelate domeniului STEM, alături de mentorat cu profesori care să te sprijine în a-ți atinge obiectivele. Vei avea acces la ateliere centrate pe valori care să te pregătească pentru a păși cu încredere în următoarea etapă din viața ta personală și profesională, dar și de o serie de evenimente nonformale de tipul „Biblioteca vie” în care să întâlnești specialiști din domeniul STEM prin ochii cărora să explorezi posibilitățile unei cariere în acest domeniu.

DE CE SĂ TE ÎNSCRII LA PROGRAMUL CreȘTEM Viitor?

Vrei să înveți mai ușor, mai repede și mai bine și să ai parte de sprijin în procesul de promovare a examenului de bacalaureat?

Vrei să ai o idee mai clară despre facultățile cu profil tehnic sau științific din țară sau din străinătate?

Vrei să ai o carieră în domeniul fascinant al științelor și tehnologiei și să ai o profesie care să te bucure nu numai personal, ci și financiar?

ÎN CE CONSTĂ PROGRAMUL?

Asigurăm pregătirea suplimentară completă, absolut gratuită, a aproximativ 30 de elevi de liceu pe tot parcursul anului școlar.
Facilităm accesul la ateliere care să te sprijine în procesul de autocunoaștere și îți oferim ocazia de a-i cunoaște pe cei care au o carieră de succes în domeniu
Oferim meditații atât pentru probele de profil real de la bacalaureat (matematică, biologie, fizică, chimie, informatică), cât și pentru admiterea la facultățile care au același tip de profil.

CE VEI FACE, MAI EXACT?

Vei participa la ședințe de meditație de câte două ore, săptămânal, de acum și până la examenele de BAC și admitere la facultate

La alegere, te poți înscrie la unul sau chiar la toate cursurile de matematică, biologie și informatică pe care le oferim.

La alegere, te poți înscrie la unul sau chiar la toate cursurile de matematică, biologie și informatică pe care le oferim.

Vei avea un dosar electronic în care vei avea acces la toate manualele și materialele de care ai nevoie și unde vei încărca la rândul tău teme și proiecte.

Vei avea la dispoziție un mentor care să te ajute cu studiile și testele

Pe lângă orele de meditație de profil, vei putea participa la 3 ateliere speciale la care vor fi invitați oameni de știință și profesioniști din domeniile pe care le studiezi, dar și la 3 ateliere de educație centrată pe valori care te vor ajuta să-ți îmbunătățești abilitățile de comunicare, eficiență personală, lucru în echipă și public speaking.

CE NE PROPUNEM CU ACEST PROGRAM

Să treci cu brio de probele de bacalaureat pentru care te-ai pregătit.

Să intri la facultatea pe care ți-o dorești

Să îți începi o carieră extraordinară care să te ajute să schimbi lumea.

Completează Formularul de înscriere online
Termenul de înscriere este 15 noiembrie, 23:59.

Proiect susținut de compania
Raytheon Missiles and Defense

Partener Educațional

Contact

crestemviitor@scoaladevalori.ro