Fă o donație

Cel mai simplu mod prin care poți susține educația centrată pe valori este să faci o donație. Orice sumă contează!

0 de tineri

din învățământul profesional și sistemul dual ar putea avea șansa la educație de calitate datorită donației tale. Ne-am propus ca în acest an, toți banii strânși din donații să-i direcționăm către programul „Adoptă un liceu”.
Simplu şi sigur

Poţi dona online în siguranță, deoarece, datorită sistemului de securitate 3-D Secure, nicio informaţie personală referitoare la tine şi cardul tău nu va fi transferată sau stocată de alte servere.

Donează online

Selectează de mai jos suma pe care vrei să o donezi sau propune tu una si poţi dona online, simplu şi sigur. Datorită sistemului de securitate 3-D Secure, nicio informaţie despre tine şi cardul tău nu este transferată sau stocată de alte servere.

Donează prin transfer bancar

Selectează banca la care ai cont, urmează procedura menţionată, iar banii vor fi transferaţi automat în contul nostru, pentru a fi investiţi în ateliere de educaţie nonformală pentru tineri.Orice sumă contează, chiar dacă e vorba de doar 10 lei.

Donează recurent

Dacă vrei să ne susții constant, poți alege să direcționezi lunar din contul tău o sumă de bani către proiectele noastre dedicate liceenilor. Transferul se realizează automat, iar dacă te răzgândești, poți întrerupe oricând procedura.

Ești informat cu privire la donaţia ta

Considerăm că este important să ştii unde se duc banii tăi şi de aceea te vom menţine informat cu privire la impactul programului pentru care ai donat. Urmărește-ne pe blog şi Facebook. Pentru mai multă transparenţă, la finalul fiecărui an publicăm câte un raport de activitate.
BlogRapoarte de activitate

Cum să donezi pentru educație?

Tinerii de astăzi sunt adulţii de mâine. Hai să le oferim şansa de a-şi descoperi potenţialul şi a-l pune în valoare, pentru ca toți să ne bucurăm de un viitor mai prosper!
Un set de coli colorate
10 lei
Donează
O carte
50 lei
Donează
Alta sumă
Donează
Un atelier de dezvoltare
150 lei
Donează

Detalii bancare:

Asociaţia Şcoala de Valori

IBAN: RO03 BACX 0000 0009 4052 4000

Banca: UniCredit Bank

Sucursala: Bucureşti – Sfântul Gheorghe

Investește în viitor! Susține educația în mod consecvent!

Prin ateliere de dezvoltare personală, mentorat și simulări, susținem tinerii să își completeze cunoștințele de la școală cu abilități utile pentru viață. Suntem alături de ei când creează și implementează propriile proiecte, cu impact la nivel local.

Pentru rezultate sustenabile, credem în valoarea unei colaborări de lungă durată și, de aceea, te invităm să ne susții constant, prin donația recurentă – Debit Direct.

Ce este Debit Direct?

Debit Direct presupune direcționarea lunară de către banca la care ai cont a unei sume stabilite de tine către un alt cont bancar. Procesul este similar pentru plata facturii la lumină sau rata la bancă. Donația prin Debit Direct este o metodă sigură și sub controlul tău absolut. O poți mări, reduce sau întrerupe oricând, în funcție de bugetul și de prioritățile tale.

De ce Debit Direct?

Debit Direct este o metodă simplă și gratuită și are avantajul major că dă stabilitate unei organizații: din multe sume mici primite de la mai mulți donatori constanți poate oferi servicii pe termen lung.

Oricare ar fi valoarea donației lunare, vei face o diferență mare pe termen lung!

Susținerea ta constantă ajută Școala de Valori să influențeze în bine dezvoltarea a peste 3000 de elevi de liceu, anual.

Cum poți să donezi recurent prin Debit Direct?

2. Fă setările necesare în contul personal:

Donație recurentă sugerată: 15 lei

Datele contabile: Asociaţia Şcoala de Valori
IBAN: RO03BACX0000000940524000
Banca: UniCredit Bank
Sucursala: Bucureşti – Sfântul Gheorghe

În cazul în care ai nevoie de ajutor poţi lua legătura cu noi, la telefon +(40) 730 135 599 sau email office@scoaladevalori.ro

3. Ce se întâmplă cu banii tăi?

Pentru a te informa cum investim banii donați de tine, te rugăm să ne lași datele tale de contact.
Completează date