Fular, fes, puloverul cel gros? Brrrr, sigur că da, e ianuarie!

Ciocolată caldă, snowboarding, patinoar? Hmmm, de ce nu?

Ediţia a 17-a GROW? De nelipsit!

Specialiștii din Școala de Valori și AIESEC România au anunțat lista trend-urilor de urmat aceasta iarnă, iar cel mai votat accesoriu pentru vremea rece a fost, bineînțeles, ediția de iarnă GROW 2k17!

Prezentându-se pe podium în două colecţii noi, actualizate şi pregătite de maeştrii croitori ai educaţiei non-formale, GROW se va bucura din nou de atenţia publicului tânăr din toată ţara odată cu redeschiderea oficială a programului.

În timp ce colecţia Grit to Great! va aduce accesorii călduroase pentru tinerii de clasa a 9-a desprinse din must-have-urile marilor case de modă din Paris, liceeni de clasa a 11-a vor putea să poarte colecţia Rise, Rewire, Resilience!, inspirată de trend-urile de peste ocean.

Colecţiile doresc să aducă în atenţia publicului paltoanele de muncă în echipă ce uşurează şi eficientizează orice activitate întreprinsă chiar şi la temperaturi negative, ghetele de feedback, fularul de autocunoaştere, puloverul încrederii în sine, nelipsitele mănuşi ale valorilor şi branding-ului personal, cardiganul gândirii sistematice şi bineînţeles, sosetele călduroase de abilităţi cooperative şi competitive.

Cum deja ne-am obişnuit, creaţiile vestimentare GROWzave croite cu ajutorul a 37 designeri din 21 ţări se va putea achiziţiona în ediţie limitată din 17 locaţii: Alba-Iulia, Arad, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Oradea, Piteşti, Suceava, Tîrgu-Mureş, Timişoara, Bacău, Călăraşi, Reghin, Gura Humorului, şi Topliţa.

Ţie ce accesoriu ţi se potriveşte? Haide la GROW şi defineşte-ti ţinuta!

Află data şi ora lansării oficiale GROW Winter 2k17 din oraşul tău pe pagina noastră.