Contribuie și tu la educația din România!

Dacă vrei să trăiești într-o societate bazată pe valori puternice şi să fii înconjurat de oameni de caracter, vino alături de noi să o construim împreună, începând chiar de astăzi!Vezi mai jos cum te poți implica!

  • Acum este perioada în care poți deveni Supererou în educație. Redirecționează 3,5% din impozitul pe care-l datorezi statului pentru venitul pe care l-ai câștigat în 2020. Click aici pentru a completa declarația 230

Cum te poți implica?

Dacă ești persoană fizică, redirecționează anual 3,5% din impozitul pe venitul personal datorat statului; în intervalul Ian/Mai este cea mai potrivită perioadă a anului când poți face asta; aici găsești cel mai rapid mod de a-ți completa formularul
Dacă ești scutit de impozit și totuși, vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele noastre și transmite-l familiei, prietenilor, colegilor și cunoștințelor tale.
Dacă ești IMM, redirecționează cu o frecvență trimestrială 20% din impozitul pe venit datorat statului; perioadele propice unor astfel de inițiative de responsabilitate socială sunt sfârșitul lunilor Mar, Iun, Sep și Dec.
Dacă ești scutit de impozit și totuși, vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele noastre și transmite-l familiei, prietenilor, colegilor și cunoștințelor tale.
Dacă ești Corporație, sponsorizează-ne cu 20% din impozitul pe profit datorat statului de companie; ar fi extraordinar dacă ai apela anual la facilitățile legii sponsorizării. Contactează-ne la adresa: finantari@scoaladevalori.ro
Fii voluntar sau mentor în programele noastre; nu pregeta să ni te alături. Avem nevoie de oameni ca tine, care pot da din timpul lor pentru a contribui la educația tinerilor și profesorilor care au cel mai mare nevoie de sprijin, mai ales în perioada pe care tocmai o traversăm. Hai să ne cunoaștem sau trimite-ne un mesaj cu intenția ta la adresa: voluntariat@scoaladevalori.ro
Fii fundraiser și ajută-ne să strângem bani pentru a da o șansă la educație copiilor și tinerilor defavorizați. Dacă vrei să afli mai multe despre cum putem face asta împreună, click aici
Donează-ți ziua de naștere. Vorbește familiei, prietenilor, colegilor și cunoștințelor tale apropiate despre cadoul pe care dorești să-l primești și încurajează-i să te ajute să-ți îndeplinești dorința, rugându-i să acceseze pagina profilului tău pe care și-o poți crea la acest link.

Ajută-ne să creștem comunitatea celor pasionați de educație, dând like și share postărilor noastre de pe paginile de Facebook, Insta și LinkedIn ale Școlii de Valori.

Oferă-ne o experiență educațională împărtășindu-ne din ceea ce tu știi să faci cel mai bine. La rândul nostru suntem dornici să învățăm lucruri noi și să ne dezvoltăm pentru a crește mai mari. Ne lăsăm inspirați, pentru că doar învățând putem să creștem mari și să devenim cine ne dorim să fim!

Dacă consideri că ne poți sprijini în acest demers, te rugăm să ne scrii la adresa: management@scoaladevalori.ro.

Vorbește altora despre activitățile noastre și încurajează dialogul constructiv pe oricare dintre canalele noastre de social media.