W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com

Implică-te!

Să nu te îndoiești niciodată că un mic grup de cetățeni atenți și devotați poate schimba lumea.”

– Margaret Mead

Schimbările nu se produc peste noapte şi în niciun caz ele nu au loc dacă aştepţi ca soluţiile să cadă din cer sau să vină de la “ceilalţi”.

Schimbările se întâmplă atunci când oamenii trec peste teama de eşec şi aleg să acţioneze, să se implice, aducându-şi contribuţia după puterile lor. Dacă îţi doreşti o societate modernă, bazată pe valori puternice şi oameni de caracter, vino alătui de noi să o construim împreună, începând de astăzi, prin educaţia tinerilor!

De ce să te implici alături de noi?

Pentru că…

  • tinerii de azi sunt viitorii adulţi. Pentru a se dezvolta au nevoie de modele, de îndrumare şi de încurajare în alegerea drumului în viaţă;
  • tinerii creează societatea de mâine, iar calitatea acesteia depinde de valorile pe care ei le interiorizează şi le pun în practică prin acţiunile din fiecare zi;
  • educaţia reprezintă mijlocul prin care comunitatea poate evolua şi poate aduce soluţii potrivite la nevoile sociale.

Cum te poți implica?

Școala Bunătății

Alături de Sipahh, lansăm Școala Bunătății, cea mai mare campanie de fundraising demarată de copii în România. Prin campania caritabilă Școala Bunătății vrem să oferim șansa la educație de calitate pentru 1.000 de tineri…

Fă o donație

Donează pentru Şcoala de Valori şi investeşti astfel într-un viitor mai bun pentru noi toți! Orice sumă contează, chiar dacă e vorba de doar 10 lei – contravaloarea unei cafele. Educația este mijlocul prin care societatea poate evolua.

Redirecționează 2%

Poţi susţine financiar educaţia şi proiectele noastre pentru tineri fără să te coste nimic! La începutul fiecărui an, până în luna mai, poţi redirecţiona 2% din impozitul pe venit de pe anul anterior, reţinut oricum de stat, către o cauză pe care o susţii.

Devino fundraiser

Îţi place să faci mişcare şi eşti un suporter al educaţiei? Le poţi îmbina alăturându-te echipei noastre de fundraiseri! Indiferent că îți place să alergi, înoți sau mergi pe bicicletă, te invităm să dăm împreună aripi educaţiei!

Fii voluntar

Indiferent că eşti elev de liceu, student, absolvent, angajat etc, poţi contribui la educaţia tinerilor oferind câteva ore din timpul tău. Nu te costă nimic, însă primeşti în schimb recunoştinţă, înveţi lucruri care te vor ajuta în viaţă şi îţi faci prieteni noi.

Sponsorizează-ne

Dacă ai propria companie sau eşti angajat, poţi să sprijini educaţia şi proiectele noastre prin contactarea responsabilului de Fundraising din organizaţia ta în vederea construirii unui parteneriat sau pentru o sponsorizare.

Donează-ți ziua de naștere

Pentru aniversarea ta, trece pe wishlist educația! Roagă-ți prietenii ca în loc de cadou să doneze o sumă de bani către Școala de Valori în numele tău, iar astfel faceți o faptă bună împreună.