Contribuie și tu la educația din România!

Anul trecut, 40.000 de elevi nu au reușit să ia Bacalaureatul. Iar 2 din 5 studenți abandonează facultatea chiar din primul an. Ei ar fi putut să fie angajații tăi, poate ar fi fost directorul de care ai nevoie sau tipul de la design care ar fi dat mereu o altă abordare produsului tău sau poate chiar partenerii cu care ai fi făcut planuri pentru dezvoltarea afacerii. Acum, însă, șansele să-și găsească un loc de muncă pe baza aspirațiilor și abilităților sunt minime.

  • Școala de Valori a ajuns anul trecut la peste 24.000 de participanți: elevi și studenți i-a susținut în procesul de învățare și în carieră. Vrem ca toți să aducă schimbarea în societate prin educația bazată pe valori. Fii alături de noi și ajută-i să aibă viața pe care și-o doresc!

Cum te poți implica?

Dacă ești Corporație, sponsorizează-ne cu 20% din impozitul pe profit datorat statului de companie; ar fi extraordinar dacă ai apela anual la facilitățile legii sponsorizării. Contactează-ne la adresa: finantari@scoaladevalori.ro. Pentru redirecționarea impozitul pe profit/venit 2021, până pe 27 decembrie, completează formularul 177 aici.
Dacă ești IMM, redirecționează cu o frecvență trimestrială 20% din impozitul pe venit datorat statului; perioadele propice unor astfel de inițiative de responsabilitate socială sunt sfârșitul lunilor Mar, Iun, Sep și Dec.
Dacă ești persoană fizică, redirecționează anual 3,5% din impozitul pe venitul personal datorat statului; în intervalul Ian/Mai este cea mai potrivită perioadă a anului când poți face asta; aici găsești cel mai rapid mod de a-ți completa formularul. Dacă totuși nu te descurci, urmărește pași și video-ul despre completarea formularului, pe care îl găsești mai jos.
Dacă ești scutit de impozit și totuși, vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele noastre și transmite-l familiei, prietenilor, colegilor și cunoștințelor tale.
Fii voluntar sau mentor în programele noastre; nu pregeta să ni te alături. Avem nevoie de oameni ca tine, care pot da din timpul lor pentru a contribui la educația tinerilor și profesorilor care au cel mai mare nevoie de sprijin, mai ales în perioada pe care tocmai o traversăm. Hai să ne cunoaștem sau trimite-ne un mesaj cu intenția ta la adresa: voluntariat@scoaladevalori.ro
Fii fundraiser și ajută-ne să strângem bani pentru a da o șansă la educație copiilor și tinerilor defavorizați. Dacă vrei să afli mai multe despre cum putem face asta împreună, click aici

Cum completezi declarația 230:

  • Scrii datele personale, nume și CNP;
  • Adaugă, apoi, adresa de domiciliu;
  • Trebuie trecute numărul de telefon și adresa de email;
  • La final, mai poți alege să te ținem la curent cu activitatea noastră;
  • Totul durează 1 minut.
Donează-ți ziua de naștere. Vorbește familiei, prietenilor, colegilor și cunoștințelor tale apropiate despre cadoul pe care dorești să-l primești și încurajează-i să te ajute să-ți îndeplinești dorința, rugându-i să acceseze pagina profilului tău pe care și-o poți crea la acest link.

Ajută-ne să creștem comunitatea celor pasionați de educație, dând like și share postărilor noastre de pe paginile de Facebook, Insta și LinkedIn ale Școlii de Valori.

Oferă-ne o experiență educațională împărtășindu-ne din ceea ce tu știi să faci cel mai bine. La rândul nostru suntem dornici să învățăm lucruri noi și să ne dezvoltăm pentru a crește mai mari. Ne lăsăm inspirați, pentru că doar învățând putem să creștem mari și să devenim cine ne dorim să fim!

Dacă consideri că ne poți sprijini în acest demers, te rugăm să ne scrii la adresa: management@scoaladevalori.ro.

Vorbește altora despre activitățile noastre și încurajează dialogul constructiv pe oricare dintre canalele noastre de social media.

În 2021, proiectele desfășurate de Școala de Valori au ajuns la 24.961 de elevi și 3.003 de profesori. Cu toții au învățat că dezvoltarea personală și profesională se întrepătrund și este nevoie de programe care să țină pasul cu realitatea, doar așa vor putea să aducă chiar ei schimbarea în societate, pentru că vor reuși să-și construiască viața la care visează. Dacă anul trecut am ajuns în 1.254 de școli, cu cele 1.175 de ateliere. Anul acesta vrem să ajungem oriunde este nevoie de noi. Află cum au fost proiectele noastre anul trecut din Raportul anual 2021 Școala de Valori.