W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com style=
W3Schools.com

Credem că valorile şi pasiunile sunt cele care ar trebui să stea la baza alegerilor pe care le faci în viaţă, iar ca să te încurajăm să ai mai multă încredere în potenţialul tău, am pregătit ceva special pentru tine! Noi, Şcoala de Valori, în parteneriat cu AIESEC, am dezvoltat GROW, un proiect inedit dedicat liceenilor care vor să se dezvolte şi să-şi descopere punctele forte, dobândind curajul de a fi ei înşişi.

Ce este GROW?

grow-2016-logoGROW este un program inovator de educaţie nonformală creat pentru adolescenţii de liceu, cu o abordare pe termen lung, în cadrul căruia te provocăm să înveţi experimentând şi exersând, într-un context prietenos, intercultural.

GROW te însoţeşte pe întreaga perioadă a liceului, te instigă la autenticitate şi te ajută să-ţi descoperi valorile, oferindu-ţi susţinere în procesul de autocunoaştere. Bonus: prieteni noi şi multă distracţie!

Am structurat programul GROW pe baza conceptului “Practice, Learn, Step Up, adică un model de învăţare natural, în care mai întâi experimentezi, tragi concluzii şi înveţi, iar apoi aplici noile cunoştinţe.

De ce să participi? Uite 7 motive:

  1. Grow-all-web-295Îţi faci prieteni noi şi cunoşti o gaşcă de oameni faini alături de care înveţi distrându-te, într-o atmosferă relaxată, informală.
  2. Iei contact cu oameni din culturi diferite, deoarece atelierele sunt ţinute de tineri voluntari veniţi din ţări de pe tot globul, cu o valiză plină de energie şi entuziasm. Astfel, ai ocazia să guşti din savoarea unor culturi exotice şi să auzi vorbindu-se portugheză, chineză, arabă sau hindi chiar în oraşul tău!
  3. Atelierele sunt susţinute integral în engleză, deci poţi să-ţi exersezi această limbă prin conversaţii şi interacţiune directă cu ceilalţi participanţi.
  4. Îţi dezvolţi abilităţi practice învăţând prin exerciţii, jocuri şi tot felul de activităţi interactive, în cadrul unor workshop-uri animate de bună-dispoziţie.
  5. La fiecare ediţie, timp de 6 săptămâni, participi la 10 ateliere pe gustul tău, utile în viaţa de zi cu zi, indiferent de drumul pe care îl vei alege pentru viitor. Uite doar câteva dintre ele: “The story of my life on an A4 paper”, “Sell a pumpkin and buy a house”, “My dream in my pocket”, “Women and men are from different planets”, “What is my path in life?”, “Romanian culture influence”. Află care sunt şi celelalte sesiuni specifice fiecărei clase de pe site-ul growedu.ro, secţiunea Curriculum.
  6. Ai parte de activităţi extra inedite, ca Globatic – cel mai cool festival intercultural, movie nights,cursuri de salsa şi de gătit, ieşiri în oraş cu echipa şi multe altele, pe care te lăsăm să le descoperi.
  7. GROW e un program de dezvoltare personală pe termen lung, care te însoţeşte pe tot parcursul liceului. Odată intrat in clubul GROWzavilor, vei învăţa lucruri noi în fiecare an de liceu, începând dintr-a 9-a şi până într-a 12-a, iar la finalul celor patru ani vei avea mai multă încredere în forţele proprii şi vei face cunoştinţă cu super-eroul care se ascunde în tine!

Vezi mai multe imagini cu atmosfera GROW aici!

Cum te înscrii?

WWW-web-053În fiecare an au loc câte două ediţii GROW: una în vară şi una în iarnă. Urmăreşte Calendarul pentru a afla când se dă startul înscrierilor şi perioada de desfăşurare a workshop-urilor.

Intră pe site-ul GROW, completează formularul de aplicare, iar dacă eşti selectat, vei fi contactat de un membru din echipa de organizare. Apoi începe distracţia 🙂

Alătură-te şi tu GROWzavilor! Hai la GROW să-ţi descoperi punctele forte şi să înveţi să le pui în valoare!

Pentru ca un număr cât mai mare de adolescenţi să aibă acces la GROW, proiectul se desfășoară în mai multe orașe din România: Braşov, Bucureşti, Cluj, Craiova, Iaşi, Galaţi, Piteşti, Suceava, Sibiu, Râmnicu-Vâlcea, Târgu-Mureş şi Timişoara.

În perioada 2010-2014, în cadrul celor 12 ediţii, peste 11.000 de liceeni din 38 de oraşe au absolvit acest program, fiind îndrumaţi de 424 de traineri internaţionali, iar acum au o imagine mai clară cu privire la potenţialul lor.

Ce spun participanţii

Rapoarte evaluare

Broşuri pentru părinţi

Contact

Cristina Cojocaru, Project Manager
E-mail: cristina.cojocaru@scoaladevalori.ro
Telefon: 0758 354 451

PARTENERI

aiesec  the_color_run   kick off logo  

PARTENERI MEDIA

kiss-fm-partener-media romania-pozitiva-partener    autentici_150x100   orasul-meu-logo logo-intuitext didactic-logo logo-sunt-parinte manager-roorasul suceava


Fă o investiţie de viitor și sprijină financiar tinerii ambițioși. Donează pentru educație!