O minionă simpatică, dar destul de introvertită şi mai puţin vorbăreaţă până te cunoaşte. E posibil să te întâlnești cu ea foarte devreme prin metrou. E pasionată de sport, nu prea stă locului şi înoată foarte bine. Când o vezi, nu prea poţi să îi intuieşti simţul umorului, dar după ce povestiţi un pic, sigur se lasă cu hăhăială şi dureri de stomac de la râs.

Ea este Patricia, înotătoarea noastră de la Swimathon cu cel mai antrenat mușchi de fundraiser. 

De 3 ani ea este alături de Școala de Valori, strânge fonduri pentru educaţia non-formală şi astfel susţine tinerii mai puţin avantajaţi financiar. Jobul ei de zi cu zi nu o împiedică să îşi folosească şi alte abilităţi pentru a aduce un plus de valoare comunităţii din care face parte.

Ne-am reîntâlnit pe 8 iunie pentru a vedea cum ne putem sprijini reciproc la Swimathonul din acest an. Perioada care a urmat a fost un joc de numere pe care şi l-a creat singură. Și-a propus un target provocator, de 40 de bazine, care s-a dovedit în final o reuşită. Antrenamentele matinale promiteau asta încă de la început.

Din bazin, numărătoarea a început şi în contul de donaţii. Discuţiile cu prietenii, mesajele personale şi clătitele din birou au avut efectul dorit. De la 1000 la 3000 de lei adunaţi cu agilitate şi din momentele de dublare a sumelor, semnalate de Fundaţia Comunitară.

9 oameni, 2 echipe, 1 proiect au reuşit până în momentul de faţă să adune resursele necesare pentru ca 6 tineri să poată merge în GROW Summer Camp, tabăra internaţională de formare a Game Changerilor de mâine.

Până pe 31 iulie, donează pe platforma Swimathon pentru a oferi aceeaşi bucurie și altor 4 tineri. Fiecare susţinere are valoare, aşa cum fiecare bazin a dus-o pe Patricia, alături de echipa Soul Surfers, pe locul 2 din seria ei. Fă parte din povestea de succes a acestei iniţiative!