Sunt Bianca Morgociu, am 16 ani, studiez la un liceu de arte din București și sunt bursieră în cadrul proiectului Bursele stART, la secțiunea “Pictură”.

Mă pasionează tot ce înseamnă artă și creație, tot ce este inovator.

“Trebuie să trăim și să creăm. Să trăim până la lacrimi” (Albert Camus).

Îmi plac provocările și le accept de fiecare dată cu mare drag. Sunt o fire foarte activă și nu îmi place să pierd timpul, vreau să fac mereu ceva nou, să creez, să muncesc și să trăiesc experiențe de neuitat. 

O mare parte din timp o petrec pictând, fiind marea mea pasiune. Visez și îmi doresc să îmi fac un viitor în acest domeniu al artei. Vreau să aduc arta în viața oamenilor și să schimb lucrurile monotone în ceva plăcut. De asemenea, îmi place să particip și să mă implic în cât mai multe activități de voluntariat, în prezent fiind voluntară la Asociația Română de Speedcubing, Școala de Valori, Școala Tv și Proedus PMB.

Pentru a vedea o parte dintre proiectele mele puteți să intrați pe pagina mea de Instagram, @morgociu.bianca

“Sunt două feluri de a-ți trăi viața… Unul – de a crede că nu există miracole. Altul – de a crede că totul este un miracol.” (Albert Einstein)

Proiectul Bursele stART a fost o experiență minunată pentru mine. Am avut ocazia să cunosc oameni noi, foarte talentați, de la care am avut multe de învățat. Am primit sprijin din partea tuturor, sărindu-mi în ajutor de fiecare dată. Au crezut în mine, în potențialul meu și mi-au oferit șansa de a arăta ce pot și de a scoate la suprafață pasiunea și munca mea.

Fiind acceptată ca bursieră, mi-a fost întărită încrederea în proprile forțe, iar acest lucru este important pentru mine. Am dobândit multe cunoștințe și pe lângă asta mi-a fost oferită și susținere financiară, reușind să îmi achiziționez multe dintre materiale de care aveam nevoie ca să continui pe acest drum.

Mi-au plăcut mult atelierele de dezvoltare personală. Tibi și Corina sunt extrem de cool și smart, am avut de învățat multe lucruri de la ei. Mi-am descoperit personalitatea și am înțeles importanța unui mentor în viața oricui, un model care să ne îndrume, oferind sfaturi și povestind experiențele prin care a trecut până să ajungă la succes.

Chiar dacă îmi doresc și îmi propun să fac extrem de multe lucruri, unele care par imposibile, într-un timp limitat, cred că voi reuși la un moment dat, cu multă voință și încredere în mine. Întotdeauna mi-a plăcut ideea de a fi independentă, îmi place să știu că pot face singură unele lucruri și nu depind de anumite circumstanțe.

“Creează o viziune și nu lăsa niciodată mediul, convingerile altor oameni sau limitele trecutului să-ți afecteze decizile.” (Anthony Robbins)

Vă mulțumesc mult pentru această șansă pe care mi-ați oferit-o, de a fi bursieră și pentru ajutorul acordat!