W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com style=
W3Schools.com

SCC TECH Talents

Chiar dacă nu ai studiat un domeniu tehnic, o carieră în domeniul tehnologiei IT este mai aproape de tine decât crezi! SCC TECH Talents este programul de dezvoltare personală și profesională prin care îți vom demonstra că poți ajunge un consultant în servicii de suport tehnic performant, atât timp cât ai alături o echipă de colegi pasionați, dedicați și cu o atitudine pozitivă molipsitoare!

SCC TECH Talents este un program care încurajează tinerii absolvenţi să urmeze o carieră în tehnologie, indiferent de profilul facultății urmate. La finalul proiectului, cei mai ambițioși participanți vor beneficia de un internship sau chiar de o carieră în cadrul companiei SCC Services Romania.

De ce să participi

 • Îți îmbunătățești cunoștințele despre domeniul tehnologiei IT în cadrul unei companii premiate la nivel local și internațional pentru calitatea serviciilor;
 • Te pregătești pentru viitor – conform ultimelor analize, carierele în industria de IT vor continua să fie cele mai numeroase și în următorii ani;
 • Îți descoperi valorile și afli cum să urmezi un parcurs profesional de succes;
 • Îți dezvolți abilitățile de comunicare, lucru în echipă, problem solving și alte skills utile în carieră.

Cui se adresează

Programul SCC TECH Talents este special creat pentru absolvenții de facultate și master, dar poți aplica și dacă ești student în an terminal, iar programul îți permite un job flexibil.

Te căutăm pe tine dacă:

 • Ești dornic să înveți pentru a da startul carierei tale în tehnologie, chiar dacă nu ai background tehnic; 
 • Ai un nivel conversațional bun de franceză sau engleză;
 • Ai zilnic contact cu tehnologia prin utilizarea unui laptop sau PC.

Când și unde

1. Assesment Center și consiliere în carieră

 • 6 Iulie – Iași
 • 13 Iulie – Bacău

2. Ateliere non-formale de dezvoltare personală

 • 9 – 13 Iulie – Iași
 • 16 – 20 Iulie – Bacău

3. Dezvoltare profesională prin 3 săptămâni de training și mentorat alături de specialiștii SCC din departamentele de suport tehnic

Cei mai implicați dintre voi vor avea oportunitatea de a primi:

 • Adeverinţă de practică la finalizarea proiectului (la facultățile care ne permit);
 • Internship în cadrul SCC Bacău sau Iaşi;
 • Job în cadrul SCC Services Bacău sau Iaşi.

Ia-ți pauza binevenită de relaxare între timpii de studiu pentru examene!

Pentru că vrem să te cunoaștem, ne-am propus să te surprindem la 2 dintre cele mai râvnite festivaluri urbane ale momentului:

 • Piano Jazz Festival, 15-17 iunie 2018, Bacău
 • Street Delivery, 15-17 iunie 2018, Iași

Haide să ne cunoaștem! 🙂

Cum te înscrii

Perioada de înscrieri s-a încheiat, te așteptăm la ediția viitoare!


Împreună, facem ca IT-ul să pară o joacă de copii!

Prima ediție a proiectului a avut loc în orașele Iași și Bacău, în perioada iunie-iulie 2017. Vezi care a fost atmosfera răsfoind articolele de pe blog și raportul proiectului.

Contact

Florin Călin, Project Manager
E-mail: florin.calin@scoaladevalori.ro
Telefon: 0742 937 590

Parteneri

SCC Services România și-a început activitatea în 2006 cu o echipa de 26 de persoane ajungând în anul 2016 sa depășească peste 1000 de angajați. Centrul de servicii partajate din România reprezintă o funcție cheie în strategia grupului SCC. Din centrele de la Iași și din Bacău, compania furnizează celor peste 2500 de clienți din 75 de țări o gamă variată de servicii de suport tehnic, în nouă limbi de circulație internațională.

SCC Services Romania a câștigat în 2017 premiul pentru ‘Best Managed Service Desk’ oferit de către Service Desk Insitute din UK, precum și câștigătoarea timp de 2 ani consecutivi a titlului de ‘Cea mai buna companie de Outsourcing’ în cadrul galelor PIN Awards din 2016 și 2017.


Universitatea “Vasile Alecsandri” din Bacău. Misiunea „Universităţii Vasile Alecsandri” din Bacău este didactică şi de cercetare ştiinţifică şi este centrată pe necesităţile regionale, cu deschidere către parteneriatele cu mediul academic, economic şi social, naţional şi internaţional. Universitatea pregăteşte viitorii licenţiaţi în domeniile fundamentale şi certificarea în domeniile şi programele de studii de licenţă. Perfecţionarea pregătirii profesionale şi de cercetare a absolvenţilor de licenţă se realizează prin program universitare de master şi doctorat, acreditate la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău