W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com

SCC TECH Talents

Chiar dacă nu ai studiat un domeniu tehnic, o carieră în domeniul tehnologiei IT este mai aproape de tine decât crezi! SCC TECH Talents este programul de dezvoltare personală și profesională prin care îți vom demonstra că poți ajunge un consultant în servicii de suport tehnic performant, atât timp cât ai alături o echipă de colegi pasionați, dedicați și cu o atitudine pozitivă molipsitoare!

SCC TECH Talents este un program care încurajează tinerii absolvenţi să urmeze o carieră în tehnologie, indiferent de profilul facultății urmate. La finalul proiectului, cei mai ambițioși participanți vor beneficia de un internship sau chiar de o carieră în cadrul companiei SCC Services Romania.

De ce să participi

 • Îți îmbunătățești cunoștințele despre domeniul tehnologiei IT în cadrul unei companii premiate la nivel local și internațional pentru calitatea serviciilor;
 • Te pregătești pentru viitor – conform ultimelor analize, carierele în industria de IT vor continua să fie cele mai numeroase și în următorii ani;
 • Îți descoperi valorile și afli cum să urmezi un parcurs profesional de succes;
 • Îți dezvolți abilitățile de comunicare, lucru în echipă, problem solving și alte skills utile în carieră.

Cui se adresează

Programul SCC TECH Talents este special creat pentru absolvenții de facultate și master, dar poți aplica și dacă ești student în an terminal, iar programul îți permite un job flexibil.

Te căutăm pe tine dacă:

 • Ai un nivel conversațional bun de franceză sau engleză;
 • Ai zilnic contact cu tehnologia prin utilizarea unui laptop sau PC;
 • Ești dornic să înveți pentru a da startul carierei tale în tehnologie. 

Când și unde

Programul are loc în orașele Iași și Bacău, în perioada iunie-iulie 2017.

Iași

 • 10-11 iunie – Assessment Center
 • 12-16 iunie și 24-28 iunie – Soft Skills (două grupe diferite de participanți)
 • 19 iunie -14 iulie – Hard Skills

Bacău

 • 17-18 iunie – Assessment Center
 • 19-23 iunie – Soft Skills
 • 26 iunie -21 iulie – Hard Skills

Structura proiectului:

 • 2 zile de Assesment Center și consiliere în carieră la sediile SCC ;
 • 5 zile workshopuri și traininguri de dezvoltare personală cu trainerii din Școala de Valori în centrele noastre de training;
 • 4 săptămâni de training și mentorat alături de colegii noștri din departamentele de suport tehnic. 

Vino alături de noi pentru a vedea că într-adevăr tehnologia e ca o joacă de copii!

Contact

Tiberiu Andrei, Project Manager
E-mail: tiberiu.andrei@scoaladevalori.ro
Telefon: 0741 062 158

Parteneri

SCC Services România și-a început activitatea în 2006 cu o echipa de 26 de persoane ajungând în anul 2016 sa depășească peste 1000 de angajați. Centrul de servicii partajate din România reprezintă o funcție cheie în strategia grupului SCC. Din centrele de la Iași și din Bacău, compania furnizează celor peste 2500 de clienți din 75 de țări o gamă variată de servicii de suport tehnic, în nouă limbi de circulație internațională.

SCC Services Romania a câștigat în 2017 premiul pentru ‘Best Managed Service Desk’ oferit de către Service Desk Insitute din UK, precum și câștigătoarea timp de 2 ani consecutivi a titlului de ‘Cea mai buna companie de Outsourcing’ în cadrul galelor PIN Awards din 2016 și 2017.


Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi este cea mai veche instituţie de învăţământ superior din România continuând, din anul 1860, o tradiţie a excelenţei şi inovaţiei în educaţie şi cercetare.

Cu peste 23.000 de studenţi şi  750 de cadre didactice, universitatea se bucură de un important prestigiu la nivel naţional şi internaţional, având colaborări cu aproximativ 280 de universităţi din străinătate.


Universitatea “Vasile Alecsandri” din Bacău. Misiunea „Universităţii Vasile Alecsandri” din Bacău este didactică şi de cercetare ştiinţifică şi este centrată pe necesităţile regionale, cu deschidere către parteneriatele cu mediul academic, economic şi social, naţional şi internaţional. Universitatea pregăteşte viitorii licenţiaţi în domeniile fundamentale şi certificarea în domeniile şi programele de studii de licenţă. Perfecţionarea pregătirii profesionale şi de cercetare a absolvenţilor de licenţă se realizează prin program universitare de master şi doctorat, acreditate la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău

Dă mai departe!