Pentru al doilea an bursieră stART, Andreea Gabriela Tudor ne inspiră prin ambiția și determinarea ei de a avea succes în lumea picturii.

“Numele meu este Andreea Gabriela Tudor, am 15 ani și sunt elevă în clasa a X-a la Liceul de Arte Hariclea Darclée din Brăila. Sunt, pentru al doilea an, bursieră la pictură în cadrul proiectului Bursele stART. 

Sunt pasionată de pictură de când mă știu, iar în timp pânza a devenit o parte din mine, o oglindă pentru sufletul meu. Când primele forme iau naștere din câteva linii, creez un singur tot cu albul imaculat al pânzei și mă pierd în el. Pentru mine, arta este mai mult decât o metaforă; ea este o conștiință.

Sunt orientată spre peisaje și artă decorativă, deci natura și oamenii constituie principala sursă de inspirație a lucrărilor mele. Mă inspiră marea, mă inspiră muntele, mă inspiră luna, mă inspiră iubirea semănată în sufletele oamenilor, mă inspiră începuturile și sfârșiturile.

Proiectul Bursele stART a fost și este pentru mine o oportunitate ce mi-a lărgit mult viziunea asupra artei și asupra posibilităților de exprimare a ideilor prin intermediul culorilor. Mă bucur enorm că această bursă îmi dă posibilitatea de a cunoaște oameni minunați, cu pasiuni comune. Îmi doresc ca pe viitor să mă implic în cât mai multe activități ce mă vor ajuta să progresez.

Oameni frumoși, bucurați-vă în fiecare zi de primăvară, de culorile, dar și de tonurile sale cenușii, lăsați acest anotimp pitoresc să vă întoarcă spre locurile și oamenii pe care îi iubiți!

PS: Lucrările mele le găsiți pe pagina de Facebook GabyTudorArt