W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com style=
W3Schools.com

Trainer GROW & voluntar Erasmus. Fa cunostinta cu Marina din Spania!

Trainer GROW & voluntar Erasmus. Fa cunostinta cu Marina din Spania!

Posted in Erasmus, Scoala de Valori and tagged , | Leave a Comment

“Am decis să intru în programul de Voluntariat European deoarece mi s-a părut o experiență foarte interesantă și utilă.

Eram deja voluntar în orașul în care locuiesc, în Spania, și așa am aflat despre această inițiativă. Am aplicat imediat. A fi voluntar, mai ales într-o țară străină, este ceva unic și de neuitat.

Prima mea zi în România a fost în martie, când am nimerit în mijlocul unei furtuni de zăpadă, ceea ce a făcut totul puțin mai dificil. De atunci, această țară nu a încetat să mă surprindă și să-mi ofere surprize plăcute. 

Cea mai frumoasă zi pe care am petrecut-o în România a fost când părinții mei au venit să mă vadă. În timpul vizitei lor, le-am putut arăta câteva din minunile și cultura cu care această țară m-a surprins atât de mult.

Cea mai mare provocare cu care m-am confruntat aici a fost, desigur, limba. Majoritatea oamenilor în vârstă un vorbesc engleza, iar comunicarea a pus uneori probleme, însă cu răbdare și bunăvoință am putut de fiecare dată să depășesc toate acele situații.

Cel mai mare vis al meu este să am un job prin care să ajut oamenii într-un fel sau altul și astfel să mă simt împlinită.

Câteva lucruri mai puțin cunoscute despre Spania

  • Este o țară foarte mare, unde se vorbesc diferite dialecte, astfel încât oamenii au accente diferite și uneori de neînțeles pentru ceilalți.
  • Un alt fapt interesant este că, spre deosebire de ce se crede în afara țării, celor mai mulți dintre spanioli nu le plac coridele și nici nu știu să danseze flamenco. În plus, există o dezbatere socială de amploare cu privire la luptele cu tauri și la tratamentul brutal aplicat acestora doar cu scopul de a distra oamenii.”
Dă mai departe!

Fă o investiţie de viitor și sprijină financiar tinerii ambițioși. Donează pentru educație!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *