Numărătoarea inversă până la Transmaraton a început! Am devenit deodată matematcieni, facem calcule, adunăm, scădem și constatăm că mai sunt 58 de zile până ne întâlnim pe Transfăgărășan, să cucerim șoseaua și să obținem resurse pentru adolescenții din proiectele noastre.

După ce am numărat zilele până la marea cursă, ne mai rămâne să numărăm alergătorii care ne susțin anul acesta să ne atingem obiectivele. Pentru asta, ne-am făcut și o listă de dorințe. Ne ajuți să le îndeplinim? Iat-o mai jos! 

Wishlist pentru Transmaraton 2018

  1. Să creăm o comunitate mare de #EDUSportivi, alergători care să ne susțină la cursă și să devină fundraiseri pentru noi. Înscrie-te și tu în grupul celor care ne sunt deja alături!
  2. Să strângem 70.000 de lei pe care îi vom investi în proiectul Excepționalii. Oferă azi pentru educația de mâine! Mai multe informații aici.
  3. Să formăm o echipă energică de cheering, care să susțină alergătorii de pe traseu. Yeeey!

3 dorințe pentru peștișorul de aur? Poți fi tu cel care le face să prindă viață!

Scurtă lista noastră de dorințe, nu-i așa? Ei bine, asta pentru că noi credem în simplitate și suntem de părere că orice gest contează pentru îndeplinirea obiectivelor mărețe. Așa că, oricum ai decide să ne sprijini, începe chiar DE AZI. Investește atenția ta în viitorul generației care va conduce România către o versiune din ce în ce mai bună!

Fii de #100XMaiMotivat să faci de #100DeOriMaiBine!