Este alături de noi din 2014 şi face cu responsabilitate ceea ce îşi asumă. Daniela Iliescu sau Dada, cum îi spun apropiaţii, aleargă și anul acesta la Transmaraton pentru Excepționalii, continuând să îşi depăşească limitele şi să înveţe constant. 

Pasiunea ei pentru sport o călăuzeşte în fiecare antrenament sau cursă la care participă şi atrage alături de ea şi alţi adepţi, ca un magnet. Aviației Run Team este un astfel de nucleu de oameni cărora le place să alerge şi care fac asta cu bucurie. Deşi se consideră amatori, rezultatele curselor la care participă vorbesc de la sine şi îţi dau de veste câtă dedicare şi perseverenţă este dincolo de acest hobby.

Aviației Run Team este un grup de alergători format într-un mod organic în jurul Dadei. Ea este sursă de inspiraţie şi de provocare pentru încă alţi 8 oameni care sunt la fel de consecvenţi în alergare. Acești prieteni sunt constant motivaţi de energia şi determinarea Dadei, iar fiecare împărtăşeşte cu ea o poveste personală care s-a cristalizat în jurul dorinţei de a se menţine în formă.

Aerobicul, natura şi alergatul sunt 3 lucruri care o definesc pe Dada şi pe care le împărtăşeşte cu fiecare ocazie. Cursele de alergare sunt experienţe de învăţare, dar şi prilej de călătorii în natură, pe care le surprinde în fotografii inspirate. Aerobicul îi serveşte drept context de întâlnire cu oamenii şi cu sine, antrenament de voinţă, dar şi de bună dispoziţie.

Pentru Dada, învăţarea este un subiect important, observi asta cu uşurinţă din felul în care face lucrurile. Se lasă constant inspirată de cei 2 băieţi ai săi. Este recunoscătoare pentru fiecare susţinere primită. Face fundraising din suflet, prin mijloacele care îi sunt cele mai apropiate şi reuşeşte în felul acesta să îşi atingă obiectivul propus.

Dragă Dada, îţi mulţumim că ne eşti alături şi că ne inspiri în fiecare moment!

Oferă-i şi tu încurajărarile personale aici şi susţine alături de ea proiectul Excepţionalii!