Citește prima parte aici

Citește a doua parte aici

Strauss

Care e drumul cafelei până să ajungă în ceașca noastră și să ne încălzească diminețile? La Strauss România, participanții au descoperit procesul prin care trec boabele de cafea pentru a fi transformate în băutura atât de iubită.

Universitatea Alternativă

Aerul non-formal și nonconformist ne-a învăluit pe toți imediat ce am pășit în spațiul UA, unde găsești tot ce ai nevoie ca să scoți ce-i mai bun din tine. De la participanți și până la traineri și speakeri, locul acesta abundă de inspirație, zâmbete și idei schimbă-lume. Tinerii au avut parte și de o mică sesiune despre cum văd ei principiile UA, prin intermediul jocului cu Lego. 

NN

Vizita la sediul NN România a început cu o primire călduroasă. Aici am aflat despre abilitățile apreciate la angajare, iar adolescenții și-au găsit mentori pentru proiectele pe care le vor implementa în comunitățile locale.

Universum Events

Alături de prietenul și gazda noastră, Cristi, am pășit în lumea Universum Events. Cuvântul “inovatie” a fost un laitmotiv al vizitei, dar și gândul care l-a îndemnat pe Cristi să facă tot ceea ce este astăzi Universum. Dintre sfaturile oferite adolescenților, ne-a plăcut cel mai mult acela de exersare a succesului, prin lucruri mici care să demonstreze că se poate.

Suntem recunoscători companiilor care ne-au oferit cu generozitate din timpul și spațiul lor, fiind niște gazde excelente! Cine știe, poate chiar au făcut cunoștință cu viitori angajați sau colaboratori 🙂