Suntem fani ai online-ului, însă știm că uneori e mai practic să ții în mâini o foaie de hârtie, unde ai scris negru pe alb toate informațiile necesare, ca să-ți faci o idee rapidă despre ce e vorba. Recunoaștem, chiar și educația nonformală are nevoie de un (s)print în unele cazuri! 

În biroul nostru facem design și conținut pentru suporturi de curs, diplome, afișe, pliante, formulare și tot felul de alte documente. Însă drumul lor de la creație și până să ajungă în mâinile tale este unul lung. Și uneori anevoios, când tehnica nu vrea și pace să fie de partea noastră. Se întâmplă uneori ca echipamentele de imprimare din birou să se ia la întrecere cu Iris – care toarce mai zgomotos, iar de la print să iasă ceva ce seamănă cu un desen abstract a la Salvador Dali. Ne place arta, dar nu pe contracte sau acte oficiale 🙂

Din fericire, am reușit să îmblânzim echipamentele, cu o mână de ajutor de la Xerox România. Compania ne susține activitatea prin cele două echipamente multifuncționale oferite, unul alb-negru și unul color, care ne ajută să ne facem treaba fără probleme. Hârtia care iese caldă din echipamente păstrează acum calitatea și strălucirea culorilor, așa că diplomele, cursurile și micile amintiri pe care le primești în proiectele noastre au un aspect mai profi și cool. Avem de tipărit lunar undeva la 10.000-12.000 de exemplare, pe lângă scan-uri sau copii, deci suportul Xerox România este foarte valoros pentru noi. Mulțumim!

PS: Chiar dacă printăm mult, iubim natura la fel de mult, deci colectăm separat hârtia pentru reciclare 😉