Șase-șase! Începe Zentiva Express, Școala de Vară creată special pentru adolescenții care vor să-și antreneze abilitățile de carieră și să exploreze provocările unui loc de muncă!

Zentiva Express, proiect aflat la a șasea ediție anul acesta, se adresează liceenilor de clasele a 11-a și a 12-a de la Colegiul Tehnic Costin D. Nenițescu si Colegiul Tehnic Anghel Saligny din București. 

Pe 18 și 23 mai suntem prezenți în cele două colegii cu workshop-uri practice, în care liceenii vor avea parte de un “preview” al Școlii de Vară. În urma atelierelor, 40 de tineri vor fi selectați pentru Școala de Vară, care se va desfășura în miez de vară, în luna iulie. Aceasta creează un cadru inedit de învățare prin elemente nonformale, îmbinând distracția și abilitățile practice, utile pentru o viitoare carieră.

Proiectul îi inspiră pe liceeni să se autocunoască, să-și descopere valorile și să aibă mai multe încredere în propriile talente.

Pentru a-i cunoaște mai bine pe viitorii participanți și a alimenta echipa cu energie, în luna iunie am plănuit activități fun, treasure hunt, fotbal și ieșiri în parc. Așadar, suntem gata de (Școala de) Vară și abia așteptăm să înceapă distracția!