Comunitatea locală Școala de Valori Mureș e pe val! În sezonul primăvară-vară se pregătesc la foc încins tot felul de ateliere și inițiative pentru tineri, condimentate cu nonformal, distracție și “aha-moments”. Cu suportul Școala de Valori, o echipă curajoasă de tineri se ocupă de organizarea și animarea proiectelor. 

A, ți-am spus că avem și un sediu oficial în Tîrgu Mureș? 🙂 Se află pe str. Mihai Viteazul, nr. 26/II și e gata să primească tineri entuziasmați, cu pasiune pentru dezvoltare și dornici să aducă un impact pozitiv în comunitatea locală. Ce ai tu de câștigat dacă te alături echipei Școala de Valori din Mureș? Vezi ce spun voluntarii noștri!

“Școala de Valori mi-a dovedit că magia nu se întâmplă în zona de confort. A reușit să mă motiveze astfel încât să vreau să evoluez atât eu, cât și comunitatea din care fac parte. Mi-a oferit oportunități prin care mi-am descoperit valorile personale și acolo am găsit oamenii care au devenit o familie pentru mine.”  Ștefania Borz, membru în comunitatea Școala de Valori Mureș

“Pentru mine, Școala de Valori reprezintă a doua familie, comunitatea în care am ocazia să schimb ceva în viața mea și a altor persoane, locul în care mă simt liber să mă exprim și în care regăsesc mereu bucuria momentului și ambiția să mă implic pentru un viitor mai bun.” Paul Baciu, membru în comunitatea Școala de Valori Mureș

Așadar, ce proiecte urmează în Tîrgu Mureș?

Și asta nu e tot! În perioada 19-21 mai aducem la Toplița proiectul Gândește în Stil Mare, care oferă o experiență de învățare accelerată, condensând activităţi precum: lucru în echipă, feedback personalizat, coaching și ateliere practice.

Pentru a facilita accesul la proiecte și tinerilor vorbitori de limba maghiară, am decis ca majoritatea atelierelor să se desfășoare în engleză (ocazie bună de exerciții conversaționale în această limbă).

Mai multe detalii despre atelierele din Mureș găsești pe www.scoaladevalori.ro/mures